Što se pikira ove godine za Black Friday?
Pišite ispod popuste na koje naletite ove godine.
Što se pikira ove godine za Black Friday?
Pišite ispod popuste na koje naletite ove godine.
Uzeo sam neki dan Optigrill Elite za Black Friday. Pikiram ga uzeti već neko vrijeme, ali nije mi bila sila i čekao sam baš neku akciju.
Obično bude 1500-1600 kuna, i tu i tamo na akciji za 1200.
Tu je puna cijena debelo napuhana, ali mu je akcijska cijena all time lowest.
Super stvar.
Sportski auspuh za MX-5 jedino, ali nisu ni prošli black friday spustili, neće ni sada.
Želim da me se bolje čuje kad idem u Dubravu na plac i ćevape kod Palića.
a jebiga. 650 kn kad skinem porez kojeg ionako sa firmom moram platiti, tako da. Još jedna mehanička u kući. Kad stigne virman i platim slikam za ekipu u topicu o tipkovnicama
Bacio sam link sa ozone.hr u drugu temu ali vidio sam tamo razer nagu za 300 i nešto + headset za još toliko i mislim da imam onda kvalitetnu periferiju za narednih par godina.
Ja još uvijek čekam ovo od Mall-a. Prvo su javili da je bila greška u cijeni i da su otkazali narudžbu na što sam odgovorio da isporuče laptop. Onda su odgovorili da mi nude 10% popusta na sljedeću narudžbu na što sam opet odgovorio da želim laptop i zadnji odgovor od njih da nemaju više tih laptopa i da mi nude Lenovo Legion 5 laptop koji je još bolji od tog Acera, ali je to bilo prije 10-ak dana i od tad ništa ne odgovaraju, možda su se predomislili
Brijac je najveci neprijatelj mall.hr-a , vec petero ljudi dobilo otkaze radi krivih cijena
Razmišljam o tome uzeti ili ne novi PC. Gledam malo i oglasnik i stalno se vraćam na isti zaključak - nemam skoro nikakvog za uzimati PC s obzirom da se ni na PS5 ne igram toliko. Bolje štedjeti za sve one servise za BMW koji će nema sumnje doći na red, lol.
A opet, možda se i uzme.
Ako naiđete na nekakav dobar ( jeftin ) aparat za kavu bacite link da se počastim za crni petak, ako može Brad Pitt cuclat kavu iz Delonghija može i moja malenkost
Ja i dalje nisam kupio laptop, tražim i dalje ako ima nešto lepo. Moram iskopati samo što sam pikirao prošle godine.
Uglavnom, igrao bi nekad na njega, ali prvenstveno SSD, RAM-i, i procesor,a onda sve drugo. Trebam mašinu koju lako mogu prenest doma u KT kad idem, ne nosi mi se kućište svaki put.
Pikiram slušalice, jer sam debil izgubio jednu slušku od Samsung Buds 2.
Weky mi je predložio Panasonic, ali malo sam gledao i dobio preporuku za Jabra Elite 3.
I upravo surfao netom, svugdje su 600+ kn, a naišao na Svijet medija i tamo su 450 kn. Meni vrlo prihvatljiva cijena, tako da mi se čini da idem na njih… (sorry weky )
bosscorelli Brijac je najveci neprijatelj mall.hr-a , vec petero ljudi dobilo otkaze radi krivih cijena
Možda i ukinu webshop nakon ovih laptopa
weky Uzeo sam neki dan Optigrill Elite za Black Friday. Pikiram ga uzeti već neko vrijeme, ali nije mi bila sila i čekao sam baš neku akciju.
Obično bude 1500-1600 kuna, i tu i tamo na akciji za 1200.
Tu je puna cijena debelo napuhana, ali mu je akcijska cijena all time lowest.
Super stvar.
Nisam te poslušao za sluške, ali s ovim si me baš zainteresirao. Nisam nikada nešto pretjerano razmišljao o ovakvoj vrsti roštilja, ali kako živim u stanu, nemam drugih opcija.
Jesi ga već isprobao? Ako jesi, šta si radio i kakav je overall?
Pretpostavljam da si proučavao tematiku prije izbora, jel to baš best buy?