Isto kao što je Kina zabranila Marvelove filmove iz četvrte faze ((Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals, Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange: In the Multiverse of Madness i Thor: Love i Thunder). Još da profiteri iz Blizzarda i slični ne podilaze Kini…ali baš zanimljivo dokle seže blokovska podjela. Ljudi misle da smo u globaliziranom svijetu gdje svi dijele iste ideale i vrijednosti, što ne može biti dalje od istine.
Rusija želi zabraniti LGBT u igrama i filmovima. Prvi na popisu su The Last of Us, Assassin’s Creed, The Sims…
Zaostala Rusija…
Ista stvar je i s crkvom…bleje okolo protiv "nastranosti….a iza zatvorenih vrata rade te iste stvari. Dokazano je da u dosta slučajeva oni najglasniji protivnici zapravo prikrivaju te "nastrane" nagone koje duboko potiskuju u sebi..
Ako te scena dvi cure može uznemirit… stvarno si jak lik…
deathwish Da, jer promiče prljave američke ideje poput toga da lik slijedi nekonvencionalni i neovisan put nakon smrti voljene osobe, sukobljava se s ocem i tako to - https://www.nbcnews.com/think/opinion/china-bans-crypto-marvel-film-shang-chi-effeminate-men-what-ncna1279772
Kao i ovo što je Torgue naveo. Slična stvar kao kad su išli mijenjati da The Ancient One ne bude Tibetanac. Sad su valjda skupili dovoljno para da ignoriraju kineske želje i prohtjeve za filmove. Računica kaže da im to zna biti i oko 100 milja manje za neki film, ovisno naravno o popularnosti.
Rusi su pametni.Ne pu.e ta moderna prisilna LGBTQUIO shranja,koja se nam na silu nameću.
Garantiram da ovi koji čestitaju Rusiji ne bi tjedan dana tamo izdržali prije nego što bi im koljena klecala kad skuže što znači cenzura i forsiranje mišljenja.
Zašto ići u Rusiju? Iran osim što ima ugodniju klimu, tamo država planira osuditi na smrt 15 tisuća uhićenih prosvjednika jer su jednostavno javno izrazili svoje mišljenje.
Super turistička destinacija za sve ljubitelje zabrane izražavanja, možete se diviti iz prve ruke tom uređenom društvu.
To su bolesnici i to je blaga riječ.
Oni bi poklali 15 000 ljudi sam tak.
Jebena diktatura. Taj Iran odavno trebalo razjebati, generale i njihovu terorističku vladu.
zbog toga smatram da politici nije mjesto u gamingu jer je zadaća gaminga da spaja ljude, a ne da ih razdvaja
Nezz šta bi ikoga trebalo razdvajati to što neko jebe osobu istog spola unutar svoja četiri zida
Doslovno nebitna stavka. To nije politika nego realnost. Meni ništa ne smeta ako igra ima dobru priču i gameplay.
led_zeppelin ti si najobicniji debil, eto, moze ban, ali nisam se mogel suzdrzat. Lp
Ok, sad ste oboje pretjerali. LedZep je prvo bio neukusan, a sad bezobrazan. A i Renda, prećero si ga. Smirite tenzije.
@led_zeppelin zracis frustracijama , tko te povrjedio prijatelju ?
Neki od vas stvarno nisu čuli za onu "ako nemaš ništa dobro za reći radije šuti"
A pogotovo ovaj jadnik koji je napravio account samo da bi jeo govna po portalu.
Mislim da bi Rusiji bilo bolje da se pozabavi svojom trećesvjetskom ekonomijom, a ne s kim se ljube fiktivni likovi.
Woke pokret će ionako izumrijet sam od sebe i već sad je na izdisaju.
Dica u školi tribaju gledat Rambo 2…
..
https://forum.ffa.hr/d/1076-upoznajmo-fensija-pomocu-slika-opet
U linku je tema gdje članovi foruma postaju svoje slike.
Molim te stavi jednu svoju sliku.
Zanima me kako izgleda neandertalac u 2022. godini.
Pa ja sam mislil da ti imas gay prijatelje, ako me pamcenje dobro sluzi, od kud sad ovakve spike??
Svaka cast, ucinio si nam svima uslugu <3