Garantiram da ovi koji čestitaju Rusiji ne bi tjedan dana tamo izdržali prije nego što bi im koljena klecala kad skuže što znači cenzura i forsiranje mišljenja.
Rusija želi zabraniti LGBT u igrama i filmovima. Prvi na popisu su The Last of Us, Assassin’s Creed, The Sims…
Zašto ići u Rusiju? Iran osim što ima ugodniju klimu, tamo država planira osuditi na smrt 15 tisuća uhićenih prosvjednika jer su jednostavno javno izrazili svoje mišljenje.
Super turistička destinacija za sve ljubitelje zabrane izražavanja, možete se diviti iz prve ruke tom uređenom društvu.
To su bolesnici i to je blaga riječ.
Oni bi poklali 15 000 ljudi sam tak.
Jebena diktatura. Taj Iran odavno trebalo razjebati, generale i njihovu terorističku vladu.
zbog toga smatram da politici nije mjesto u gamingu jer je zadaća gaminga da spaja ljude, a ne da ih razdvaja
Nezz šta bi ikoga trebalo razdvajati to što neko jebe osobu istog spola unutar svoja četiri zida
Doslovno nebitna stavka. To nije politika nego realnost. Meni ništa ne smeta ako igra ima dobru priču i gameplay.
led_zeppelin ti si najobicniji debil, eto, moze ban, ali nisam se mogel suzdrzat. Lp
Ok, sad ste oboje pretjerali. LedZep je prvo bio neukusan, a sad bezobrazan. A i Renda, prećero si ga. Smirite tenzije.
@led_zeppelin zracis frustracijama , tko te povrjedio prijatelju ?
Neki od vas stvarno nisu čuli za onu "ako nemaš ništa dobro za reći radije šuti"
A pogotovo ovaj jadnik koji je napravio account samo da bi jeo govna po portalu.
Mislim da bi Rusiji bilo bolje da se pozabavi svojom trećesvjetskom ekonomijom, a ne s kim se ljube fiktivni likovi.
Woke pokret će ionako izumrijet sam od sebe i već sad je na izdisaju.
Dica u školi tribaju gledat Rambo 2…
..
https://forum.ffa.hr/d/1076-upoznajmo-fensija-pomocu-slika-opet
U linku je tema gdje članovi foruma postaju svoje slike.
Molim te stavi jednu svoju sliku.
Zanima me kako izgleda neandertalac u 2022. godini.
Pa ja sam mislil da ti imas gay prijatelje, ako me pamcenje dobro sluzi, od kud sad ovakve spike??
Svaka cast, ucinio si nam svima uslugu <3
Odu i Led Zeppelini sa ovog portala a volim ih slušat
Zbilja nije lijepo bilo tako vrijeđati, htio sam mu se privatno javit da se ispriča jer otišlo sve skupa predaleko što je sad nemoguće ali kad bolje razmislit bolje se ne petljat. Takve i slične škakljive teme će uvijek izvući nešto najcrnije od ljudi i doći do eskalacije.
A kaj je na kraju bilo sa darfenixom? Jel privremeno ili skroz kažnjen?
[deleted]
Propustio sam sto je napisao ban je trebao dobit vec prije par dana
Dobro burky je već poznat dugo kao određeni karakter, ne moramo komentirati kakav.
Da postoje dosjei za prekršaje na forumu, taj bi imao debeli fascikl.