https://forum.ffa.hr/d/1076-upoznajmo-fensija-pomocu-slika-opet
U linku je tema gdje članovi foruma postaju svoje slike.
Molim te stavi jednu svoju sliku.
Zanima me kako izgleda neandertalac u 2022. godini.
https://forum.ffa.hr/d/1076-upoznajmo-fensija-pomocu-slika-opet
U linku je tema gdje članovi foruma postaju svoje slike.
Molim te stavi jednu svoju sliku.
Zanima me kako izgleda neandertalac u 2022. godini.
Pa ja sam mislil da ti imas gay prijatelje, ako me pamcenje dobro sluzi, od kud sad ovakve spike??
Svaka cast, ucinio si nam svima uslugu <3
Odu i Led Zeppelini sa ovog portala a volim ih slušat
Zbilja nije lijepo bilo tako vrijeđati, htio sam mu se privatno javit da se ispriča jer otišlo sve skupa predaleko što je sad nemoguće ali kad bolje razmislit bolje se ne petljat. Takve i slične škakljive teme će uvijek izvući nešto najcrnije od ljudi i doći do eskalacije.
A kaj je na kraju bilo sa darfenixom? Jel privremeno ili skroz kažnjen?
Propustio sam sto je napisao ban je trebao dobit vec prije par dana
Dobro burky je već poznat dugo kao određeni karakter, ne moramo komentirati kakav.
Da postoje dosjei za prekršaje na forumu, taj bi imao debeli fascikl.
Kad smo već kod LGBT tema i da budem on topic, prevario je i mene, ali ne za novce.
Po ovom pitanju sam vrlo liberalan i dok netko svojom orijentacijom, stavovima i postupcima ne nanosi štetu nekom drugom nemam apsolutno ništa protiv. Tako da je moj stav vezan i za igre, odnosno ukoliko je LGBT segment dobro ukomponiran u priču (a ne isforiran), odlično. Protiv sam bilo kakvih cenzura jer ako bi ušli u tu sferu onda mislim da ovdje postoje puno gore stvari od LGBT-a koje se nameću ljudima kao normalne i koje, nažalost, nekima utječu na izgradnju karaktera (pogotovo adolescentima koji su najpodložniji utjecaju "trendova" radi čega se puno njih osjeća loše, a da ne govorim o depresiji itd.) kao npr. starlete, instagramuše, Kardashianke i sl.
Stoga, ukoliko nekome ne odgovaraju takve igre neka ih jednostavno ne igra no nema smisla ovakve stvari dovoditi na razinu vrjeđanja
ma danas je smješno zabranjivati, dali da su postali ne nametljivi nego iritantni u 13 pm i sa guranjem u svaki film, seriju i sada vrtić - jebiga jesu…
baš mi Rusija a ni Iran nisu uzori…