• Gaming Vijesti
  • Rusija želi zabraniti LGBT u igrama i filmovima. Prvi na popisu su The Last of Us, Assassin’s Creed, The Sims…

Pa ja sam mislil da ti imas gay prijatelje, ako me pamcenje dobro sluzi, od kud sad ovakve spike??

Odu i Led Zeppelini sa ovog portala a volim ih slušat 😆

Zbilja nije lijepo bilo tako vrijeđati, htio sam mu se privatno javit da se ispriča jer otišlo sve skupa predaleko što je sad nemoguće ali kad bolje razmislit bolje se ne petljat. Takve i slične škakljive teme će uvijek izvući nešto najcrnije od ljudi i doći do eskalacije.

A kaj je na kraju bilo sa darfenixom? Jel privremeno ili skroz kažnjen?

Propustio sam sto je napisao 🥲 ban je trebao dobit vec prije par dana

TITANXIS

Samo za one koji ne znaju izraziti mišljenje na društveno prihvatljiv način. Može i FFA između ostalog biti i odgojno mjesto, zašto takve članove zakidati za nešto što im je uskraćeno u užoj i široj zajednici?

Dobro burky je već poznat dugo kao određeni karakter, ne moramo komentirati kakav. 😃

Da postoje dosjei za prekršaje na forumu, taj bi imao debeli fascikl. 😅

krpa Da postoje dosjei za prekršaje na forumu

Dobro je. Još mislite da ne postoje. 👀

StarFox_N

prevarant i sa njuškala i facebook grupa, na sve strane je varao gdje je stigao

Kad smo već kod LGBT tema i da budem on topic, prevario je i mene, ali ne za novce.

Po ovom pitanju sam vrlo liberalan i dok netko svojom orijentacijom, stavovima i postupcima ne nanosi štetu nekom drugom nemam apsolutno ništa protiv. Tako da je moj stav vezan i za igre, odnosno ukoliko je LGBT segment dobro ukomponiran u priču (a ne isforiran), odlično. Protiv sam bilo kakvih cenzura jer ako bi ušli u tu sferu onda mislim da ovdje postoje puno gore stvari od LGBT-a koje se nameću ljudima kao normalne i koje, nažalost, nekima utječu na izgradnju karaktera (pogotovo adolescentima koji su najpodložniji utjecaju "trendova" radi čega se puno njih osjeća loše, a da ne govorim o depresiji itd.) kao npr. starlete, instagramuše, Kardashianke i sl.

Stoga, ukoliko nekome ne odgovaraju takve igre neka ih jednostavno ne igra no nema smisla ovakve stvari dovoditi na razinu vrjeđanja 🙂

buz Okrenuo si mu leđa naivno vjerujući da nema opasnosti? 😂

ma danas je smješno zabranjivati, dali da su postali ne nametljivi nego iritantni u 13 pm i sa guranjem u svaki film, seriju i sada vrtić - jebiga jesu…

baš mi Rusija a ni Iran nisu uzori…