Bit će još gore na idućem svjetskom, još više ovakvih nedoraslih ekipa.

Da bas sam.jucer citao…48 ekipa..po tri u skupinama…nece ic samo oni koji be mogu naci 11 igraca za nogomet…🤑🤑

Treba nakon ovoga sad istrpit engleze…vec vidim naslove sutra

It's coming home!!!

Lako moguće da do četvrtfinala ne budu igrali protiv ozbiljnijeg protivnika jer im se skupina križa s A… A i zadnje prvenstvo ih je baš dobro pomazio ždrijeb.

Brijac imas prvi post tamo sam ti ja stavio rođače

Ovi navijaci Senegala samo bubnjaju i plesu…namazu se onim kokain kremama po tijelu i plesu…kao da uopce ne navijaju…

Iritantnije od vuvuzela

Prika namazu se onim kokain kremama po tijelu i plesu

Nemoj biti ljubomoran.

Torgue bit ce tako unose…ovi sa njega smrcu kad uđe…pogledaj im ples…prebolesno.

Sapit je posebna prica,covjek se iskljuci samo…ne govori u koga je lopta,ma katastrofa vodi utakmicu..tri igraca zna…kao vecina ljudi a one koje ne zna nije se potrudio prostudirat…cini mi se da mu je to pola sata posla,viditi neke zanimljivosti o svakoj ekipi

Koja utakmica dosadna majko mila…Senegal je dobae steta ozljeda…

A baš se ponadao da će Senegal barem X izvući.

Je li to Nizozemska povela iz prvog udarca u okvir? Koliko sam gledao, definitivno nisu zaslužili pobijediti.

Ma losa utakmica,Senegal igra dobro.

Nizozemska bas lose po meni ali teska je utakmica bila.

Moram jos jednom Sapita i njegove komentare spomenuti KATASTROFA!

Nikad jadnije vođenje utkamice,mikakvih statistika,zanimljivosti…ma ni igrace ne zna…samo se dere Gapko,Gapko,Gapko…

I kad ode na beka lopta isto Dumfriesa spominje…strasno

StetaSenegal, zaslužili su barem remi

Mendy kriv kod oba gola. Inače Senegal sasvim solidna ekipa.

Timovi iz Azije su ocajni.

Odskacu Japan, J.Koreja i to je to.

Mada nije fer ni da ove reprezentacije iz S.Amerike tako lako prolaze na prvenstvo.

Amerike bi trebalo spojiti u jednu zonu kvalifikacija, jer malo je drzava tamo plus je kvalitet razvodnjen.

Sp sa 48 reprezentacija je čista ludost.

Toliko praznih mjesta na stadionu.. sramota.

Ofenziva:

“Na utakmici Senegala i Nizozemske bilo je 41.721 gledatelj, što je sjajna brojka, uz jedan minoran problem - službeni kapacitet stadiona Al Thumama je 40.000, što znači da je na utakmici bilo točno 1.721 gledatelja preko kapaciteta. Nije ni to prevelik problem, kad svi mi koji smo gledali utakmicu ne bismo vidjeli tribine za vrijeme prijenosa uživo, na kojima su bile evidentne brojne prazne stolice. Ipak, dozvoljavamo mogućnost kako je navedeni suficit gledatelja bio na utakmici, ali ne na tribinama već u krugu stadiona, možda tražeći osvježenje u obliku napitaka od hmelja i slada..?“