Raziel Ha-Ha-Ha da da…mora nesto biti!

Toliko su ljudi potkupili u zivotu da im je to nacin zivota i prosto sumnjam da nisu ili ako nisu da su bar pokusali!

Ma sramota kako su odigrali,ove bi dobili i ekipa sa onog druzenja sinoc 😆 i sa ovom taktikom

Sad cu im nac sliku i

Edit

@fensisuperstar ti si Dino u ovom slucaju,nemoj se ljutit brate ❤

Sto se dogodilo sa Samovojskom? Covjek je totalno propao, bas izgleda nateceno i staro. Poput tesko bolesnog covjeka

71 godinu čovjek ima. Toliko potencijala za napravit dobru emisiju, mladih zabavnih i educiranih novinara/entuzijasta, a ja moram slušat Tomu Ivkovića koji ne zna sastavit dvije rečenice

Isti je koncept 20-ak godina. Čak su prije znali imati i dobru muziku uživo. Ajde daj malo nešto življe, bolje analize igre, taktike i igrača, neke sustave i statistike. Danas ima toliko svega sto se tiče medija, interneta, statistike, a sve mrtvo u studiju.

Jesu li već došli do zaključka da je lopta okrugla? Ili da utakmica traje 90min?

Nasli su nacin kako popiti pivu u Kataru

Sto im rade englezi…pomeli su ih

It's coming home 😆

Iran se nije maknuo sa svoje polovice,isto kao Qatar jucer. . Ne znam…ocekivao sam od njih vise…ako nista da skuplje kozu prodaju

Bit će još gore na idućem svjetskom, još više ovakvih nedoraslih ekipa.

Da bas sam.jucer citao…48 ekipa..po tri u skupinama…nece ic samo oni koji be mogu naci 11 igraca za nogomet…🤑🤑

Treba nakon ovoga sad istrpit engleze…vec vidim naslove sutra

It's coming home!!!

Lako moguće da do četvrtfinala ne budu igrali protiv ozbiljnijeg protivnika jer im se skupina križa s A… A i zadnje prvenstvo ih je baš dobro pomazio ždrijeb.

Brijac imas prvi post tamo sam ti ja stavio rođače

Ovi navijaci Senegala samo bubnjaju i plesu…namazu se onim kokain kremama po tijelu i plesu…kao da uopce ne navijaju…

Iritantnije od vuvuzela