Flipper A ima neko pravilo sa zadnjim igračem i kad je golman ispred njega u prekidima. Objasnit će nam Strahonja. 😃
Brijac Flipper Isto kak je ovo bio offside samo se ovdje provjeravalo 10 min, a sad se sumnjivo brzo provjerilo
Matador Flipper Nema razlike golman/običan igrač kod zaleđa. Pravilo je da napadač ne smije biti između predzadnjeg i zadnjeg obrambenog igrača, nebitno je gdje je golman u toj situaciji. Qatar katastrofa, da im bar hoće još 5 komada utrpati.
ThomasAAnderson Brijac Fifa ima novu tehnologiju za ovo prvenstvo, poluautomatski AI. Provjere zaleđa će biti puno brže sad dalje. Katar je baš slab.
Fenix Katar čak nije ni toliko loš, koliko im je golman katastrofa EDIT: Povlačim, i svi drugi su katastrofa
crowizard Fenix Nisu ni igracki nista pokazali zasad. Posjed debelo na strani Ekvadora, nikakav ozbiljan sut prema golu ili akcija neka, obrambeno i u prekidima su jako losi, ali da golman je uzasan. Kod prvog ponistenog bespotrebno izlijetanje i onda onaj penal. Mozda se trgnu u drugom dijelu.
master_x Ovi Bonitači ritualno slave pogodak.Preočito je da bi Katar bez ovog kupljenog prvenstva igrao na svjetskome prvenstvu,nikada.Slabiji su od hrvatskog trećeligaša.
Loki Matador Mislim da je nebitno je li golman ili igrač. Znači moraju biti minimalno dva igrača ispred napadača da ne bi bilo zaleđe. Onaj prvi je gotovo uvijek golman tako da ostaje onaj jedan u obrani koji se gleda i gdje se vuče linija. Edit: preskočio sam dok sam čitao tvoj post. Pa nisam.vidio da si napisao da je nebitno je li golman ili igrac. Sry. 🙂
Crnipetarpogani Ofsajd ko kuca ne mora niko volit katar ali pop pravilima cisti ofsajd….tip koji asistira u zaledu
Prika Haha…koeficijent 2,60 majko mila koji sam ja debil… Ovi veze nemaju,dat ce im peticu i VOLIO BI DA IM DAJU. Samo isto mi cudno da nisu nikoga potkupili ..bit ce su na njihovoj strani manji golovi 😇
Raziel Prika dat ce im peticu i VOLIO BI DA IM DAJU. Ma jok, da se primjetiti da su na poluvremenu dobili instrukcije da stanu na loptu. Vidi se da igraju sa pola snage, i šanse koje dobiju, maksimalno useru. Sramota da domaćin u startu primi petardu.
Matador Nekome je poluatomatski VAR smiješan, ali stvarno imaju AI tehnologiju za zaleđe na ovom prvenstvu. EDIT: link… https://www.vecernji.hr/sport/legendarni-sef-sudaca-uveli-smo-poluatomatsku-tehnologiju-var-odluke-o-zaledu-bit-ce-brze-i-tocnije-1634827
Prika Ma kao da igraju protiv Brazila…nisu se sastavili sa loptom…a golman ako jos jednu krivu intervenciju bude imao doc ce ga glave ako i ovo nije za sablje… Edit..taman obranio nesto,mozda ga ostave da zivi i samo ga za ruke i noge skrate
Prika Raziel da da…mora nesto biti! Toliko su ljudi potkupili u zivotu da im je to nacin zivota i prosto sumnjam da nisu ili ako nisu da su bar pokusali! Ma sramota kako su odigrali,ove bi dobili i ekipa sa onog druzenja sinoc 😆 i sa ovom taktikom Sad cu im nac sliku i Edit @fensisuperstar ti si Dino u ovom slucaju,nemoj se ljutit brate ❤
chono Sto se dogodilo sa Samovojskom? Covjek je totalno propao, bas izgleda nateceno i staro. Poput tesko bolesnog covjeka
Fenix 71 godinu čovjek ima. Toliko potencijala za napravit dobru emisiju, mladih zabavnih i educiranih novinara/entuzijasta, a ja moram slušat Tomu Ivkovića koji ne zna sastavit dvije rečenice