It's coming home 😆

Iran se nije maknuo sa svoje polovice,isto kao Qatar jucer. . Ne znam…ocekivao sam od njih vise…ako nista da skuplje kozu prodaju

Bit će još gore na idućem svjetskom, još više ovakvih nedoraslih ekipa.

Da bas sam.jucer citao…48 ekipa..po tri u skupinama…nece ic samo oni koji be mogu naci 11 igraca za nogomet…🤑🤑

Treba nakon ovoga sad istrpit engleze…vec vidim naslove sutra

It's coming home!!!

Lako moguće da do četvrtfinala ne budu igrali protiv ozbiljnijeg protivnika jer im se skupina križa s A… A i zadnje prvenstvo ih je baš dobro pomazio ždrijeb.

Brijac imas prvi post tamo sam ti ja stavio rođače

Ovi navijaci Senegala samo bubnjaju i plesu…namazu se onim kokain kremama po tijelu i plesu…kao da uopce ne navijaju…

Iritantnije od vuvuzela

Prika namazu se onim kokain kremama po tijelu i plesu

Nemoj biti ljubomoran.

Torgue bit ce tako unose…ovi sa njega smrcu kad uđe…pogledaj im ples…prebolesno.

Sapit je posebna prica,covjek se iskljuci samo…ne govori u koga je lopta,ma katastrofa vodi utakmicu..tri igraca zna…kao vecina ljudi a one koje ne zna nije se potrudio prostudirat…cini mi se da mu je to pola sata posla,viditi neke zanimljivosti o svakoj ekipi

Koja utakmica dosadna majko mila…Senegal je dobae steta ozljeda…

A baš se ponadao da će Senegal barem X izvući.

Je li to Nizozemska povela iz prvog udarca u okvir? Koliko sam gledao, definitivno nisu zaslužili pobijediti.

Ma losa utakmica,Senegal igra dobro.

Nizozemska bas lose po meni ali teska je utakmica bila.

Moram jos jednom Sapita i njegove komentare spomenuti KATASTROFA!

Nikad jadnije vođenje utkamice,mikakvih statistika,zanimljivosti…ma ni igrace ne zna…samo se dere Gapko,Gapko,Gapko…

I kad ode na beka lopta isto Dumfriesa spominje…strasno

StetaSenegal, zaslužili su barem remi

Mendy kriv kod oba gola. Inače Senegal sasvim solidna ekipa.