It's coming home
Qatar 2022
Iran se nije maknuo sa svoje polovice,isto kao Qatar jucer. . Ne znam…ocekivao sam od njih vise…ako nista da skuplje kozu prodaju
Bit će još gore na idućem svjetskom, još više ovakvih nedoraslih ekipa.
Da bas sam.jucer citao…48 ekipa..po tri u skupinama…nece ic samo oni koji be mogu naci 11 igraca za nogomet…
Treba nakon ovoga sad istrpit engleze…vec vidim naslove sutra
It's coming home!!!
Lako moguće da do četvrtfinala ne budu igrali protiv ozbiljnijeg protivnika jer im se skupina križa s A… A i zadnje prvenstvo ih je baš dobro pomazio ždrijeb.
Ovi navijaci Senegala samo bubnjaju i plesu…namazu se onim kokain kremama po tijelu i plesu…kao da uopce ne navijaju…
Iritantnije od vuvuzela
- Uređivano
Torgue bit ce tako unose…ovi sa njega smrcu kad uđe…pogledaj im ples…prebolesno.
Sapit je posebna prica,covjek se iskljuci samo…ne govori u koga je lopta,ma katastrofa vodi utakmicu..tri igraca zna…kao vecina ljudi a one koje ne zna nije se potrudio prostudirat…cini mi se da mu je to pola sata posla,viditi neke zanimljivosti o svakoj ekipi
Koja utakmica dosadna majko mila…Senegal je dobae steta ozljeda…
A baš se ponadao da će Senegal barem X izvući.
Je li to Nizozemska povela iz prvog udarca u okvir? Koliko sam gledao, definitivno nisu zaslužili pobijediti.
- Uređivano
Ma losa utakmica,Senegal igra dobro.
Nizozemska bas lose po meni ali teska je utakmica bila.
Moram jos jednom Sapita i njegove komentare spomenuti KATASTROFA!
Nikad jadnije vođenje utkamice,mikakvih statistika,zanimljivosti…ma ni igrace ne zna…samo se dere Gapko,Gapko,Gapko…
I kad ode na beka lopta isto Dumfriesa spominje…strasno
StetaSenegal, zaslužili su barem remi
Mendy kriv kod oba gola. Inače Senegal sasvim solidna ekipa.