StarFox_N Prika Ja bih navijao za mrtvi Mozambik da igraju protiv Francuske. Nema arogantnijih šupaka na svijetu od Francuza ( i Engleza).
gusterko Toliko o Australcima ajd nadam se da će barem dobiti Kuol koju minutu da vidimo da li je toliki talent koliko ga se hvali …..
gusterko Prika Yep špica, dečko je inače sudanskih korijena i ogroman je talent u zadnjih par mjeseci sam pročitao brdo hvalospjeva na njegov račun i bilo je poprilično interesa za njega od strane europskih klubova. Na kraju je mali potpisao za Newcastle i prelazi u siječnju u Englesku i od tamo na posudbu i kaljenje . Da li je napuhan od medija ili će stvarno biti nešto od njega ostaje da vidimo, zato i kažem da bi volio vidjeti kako će se snaći na svjetskom……..
crowizard Voljeli ih ili ne gledajuci ovu utakmicu treba priznati da su Francuzi brutalno uigrani. Kakva dodavanja i lakoca stvaranja viska te precizna ubacivanja. Jednostavno gledat i divit se. Vrijeme ce pokazat oce li bit i na ostale 2 utakmice ovakvi.
crowizard StarFox_N Da bar mi u ove 3 utakmice upola imamo dobra ubacivanja kao oni danas i ja vise nego zadovoljan. Nasi mi nekako uvik lose taj segment odigraju jer pretezno zavrse ili preko svih ili na prvog njihovog.
StarFox_N crowizard Malo smo se popravili u tom segmentu otkada nema Strinića. Btw Mbappe stvarno izgleda kao Ninja Kornjača.
crowizard StarFox_N Mbappeu je njegova nenormalna brzina vise od 50% ono sto ga cini onim sta je. Ostatak su precizna proigravanja i dodavanja. Bas sam sad pratio ovu utakmicu i kad bi isao 1 na 1 uvijek istu fintu radi ide lagano lagano i zabaci se na desnu i sut. Za dribling nije nikako stvoren ali zato moze slobodno nabit ispred balun i pretrcat bilo koga 1 na 1. Kako je samo Argenticima radio probleme proslo svjetsko a bome i nama u finalu.
Prika Dobri su mora se priznat. Meni odlican dan,bas uzivam gledajuci. Sutra isto dobre utakmice…prekosutra Brazil-Srbija…ma od mene imaju peticu za sad