Prika Koju sam god reprezentaciju podrzao izgubila je A ti se @Fenix javi u inbox da se dogovorimo radi podjele love sto drzim aktivan forum dok gejmeri spavaju
Fenix Prika da se dogovorimo radi podjele love sto drzim aktivan forum Može, pošaljem ti IBAN u inbox
chono Vise manje sve receno, jedino sto mi je zao da Livaja nije potegao u 93. min, pa gdje zavrsila ta jebena lopta
Flipper Fino Azijci i Afrikanci jebu Europljane. EDIT: Ulazi Punikrug za Njemačku. Sad će izjebat Japance.
crowizard Znaci nevjerojatno. Al isto mi je drago jer volim kad slabije reprezentacije rade ovako nesto jer to znaci da smo dosli do te razine gjde sve vise reprezentacija postaje prijetnja europskoj i juznoamerickoj "eliti". Ono zlatno pravilo : kad ne zabijes, primis. Njemci su se stvarno isfalivali masu.
Raziel Ova Njemačka treba neke izmjene iz korijena, počevši od trenera, iako nisu zaslužili poraz. Samuraima svaka čast. Hrabra borba.
ThomasAAnderson Dugo nisam vidio ovako neinteligentno samoubojstvo. Nijemci drugo pol šibali naprijed ko kreteni, dizali bekove do protivničkog šesnaesterca ko da gube, a ne vode. Japanci su ih od 60min kontrirali ko malu djecu svaki napad, moglo je i više biti.
Prika Da stvrano bezglava ekipa…sad idu na spanjolce pa ce polako doma Sule igra?! Ma on je jedino za baustele i da mu se natovari vreca na leđa i ajmo
voltriz Ma Japan gospoda uvijek bili i ostali. Nista mi draze nema nego kad pobjede. Navijam i za napacenu bracu iz Afrike, sve ekipe, samo zbog onih 300 ljudi sto se okupe oko jednog tv-a sa guzicom i prate utakmicu a samo prvi red ko nesto i vidi.
zontra Japanci sad moraju samo u nedjelju ujutro pobijediti Kostariku i 95%+ prolaze. A Nijemci će morati pobijediti Španjolsku, inače ne ovise o sebi više.