StarFox_N Prika Ja bih navijao za mrtvi Mozambik da igraju protiv Francuske. Nema arogantnijih Ŕupaka na svijetu od Francuza ( i Engleza).
gusterko Toliko o Australcima ajd nadam se da Äe barem dobiti Kuol koju minutu da vidimo da li je toliki talent koliko ga se hvali ā¦..
gusterko Prika Yep Å”pica, deÄko je inaÄe sudanskih korijena i ogroman je talent u zadnjih par mjeseci sam proÄitao brdo hvalospjeva na njegov raÄun i bilo je popriliÄno interesa za njega od strane europskih klubova. Na kraju je mali potpisao za Newcastle i prelazi u sijeÄnju u Englesku i od tamo na posudbu i kaljenje . Da li je napuhan od medija ili Äe stvarno biti neÅ”to od njega ostaje da vidimo, zato i kažem da bi volio vidjeti kako Äe se snaÄi na svjetskomā¦ā¦..
crowizard Voljeli ih ili ne gledajuci ovu utakmicu treba priznati da su Francuzi brutalno uigrani. Kakva dodavanja i lakoca stvaranja viska te precizna ubacivanja. Jednostavno gledat i divit se. Vrijeme ce pokazat oce li bit i na ostale 2 utakmice ovakvi.
crowizard StarFox_N Da bar mi u ove 3 utakmice upola imamo dobra ubacivanja kao oni danas i ja vise nego zadovoljan. Nasi mi nekako uvik lose taj segment odigraju jer pretezno zavrse ili preko svih ili na prvog njihovog.
StarFox_N crowizard Malo smo se popravili u tom segmentu otkada nema StriniÄa. Btw Mbappe stvarno izgleda kao Ninja KornjaÄa.
crowizard StarFox_N Mbappeu je njegova nenormalna brzina vise od 50% ono sto ga cini onim sta je. Ostatak su precizna proigravanja i dodavanja. Bas sam sad pratio ovu utakmicu i kad bi isao 1 na 1 uvijek istu fintu radi ide lagano lagano i zabaci se na desnu i sut. Za dribling nije nikako stvoren ali zato moze slobodno nabit ispred balun i pretrcat bilo koga 1 na 1. Kako je samo Argenticima radio probleme proslo svjetsko a bome i nama u finalu.
Prika Dobri su mora se priznat. Meni odlican dan,bas uzivam gledajuci. Sutra isto dobre utakmiceā¦prekosutra Brazil-Srbijaā¦ma od mene imaju peticu za sad
ThomasAAnderson Englezima Kane upitan za nastavak. Ozljeda gležnja. Mogu se odmah i ostali poÄet pakirat onda.
TITANXIS ima li ovdje neki maroknac i navija za svoje? š EDIT: Brane se podjednako i naÅ”i i vaÅ”i, hehe! Ne bi me Äudilo da ne padne nit jedan gol!