Fenix Čovjek je ubio s pjesmom, kad već nema ničeg pamtljivog ove godine. Inače, nisam netko tko uopće gleda išta na Youtubeu i čitava ta supkultura streamera me iritira, ali I Show Speed i čitava ta njegova persona su mi presmiješni.
Fenix bosscorelli moraš čuti kako sve ostale oslovljava. Amer koji nema pojma o nogometu, slučajno se proslavio na račun Ronalda i sad je jedan od najpopularnijih na svijetu Meni najjačI:
Fenix bosscorelli Ha… Jel samo glumi da je takav ili ? podsjeca me na beetleljuice Ne znam tko je Beetlejuice, ali ovaj 100% glumi
Skellington Beetlejuice je za njega Nobelovac. Sjećam se i sam kad sam bio mlađi koliko mi je KSI bio urnebes dok nije postao uber popularan, ali ovo sve novo danas se svodi na vrištanje 90% vremena i to većinom klinčurija se subscribea i prati. Neki dan hodam ulicom u gradu i neki klinac zastenje s prozora i dere se 'Samo IShowSpeed!''. Klinci s ispranim mozgovima.
buz Ovo je bilo dosta loše jer Saudijci su inače redovno kanta na svjetskim prvenstvima. Vjerujem da ćemo za 7 dana biti u boljem izdanju.
Fenix Više sam slušao nego gledao, bilo je neslušljivo. Valjda im se nije dalo + vrućina + divlji Saudijci
Crnipetarpogani Ma sve u redu…mixana ekipa niko se nije ozlijedio pobijedili samo…sve ok nikad nismo dobro igrali prijateljske
Loki Prika Ma daj, baš će se prebijati u prijateljskoj par dana prije SP-a. Ova generacija je najbolja kad treba.
Tuhy Odlična reklama, na tragu onih legendarnih. Šteta što je Messi s Adidasom. I što su mladi Ronnie i Ronaldo ipak vidljivo malo previše kompjuterizirani 😀
Prika Jooooj u nedjelju pocinje….kupio sam cijelu sobu grickalica,rostilj ako Boga da i pive…jao…necu se tusirat mjesec dana i dizat iz kauca