Prika Ma moci ce ali nije isto stoperu igrat s maskom i nekom drugom igracu,tamo su stalno skok dueli bit ce mu zajebano
Torla Al koja vremena za grupnu fazu…. Ljudi rade, grupno će se gledati eventualno protiv Kanade, u nedjelju. I možda Belgija, iako je u 16h, pa teško…. Svi će doma gledati zasebno, preko moba, ili nikako…. Teški debakl
Torla Prika Ma kakvi…ja palim rostilj iza kave i za rucak ko avion Ti si Dalmatinac, vi imate 6 mj GO, a 6 radite ko crnci
Prika Torla da da…a u tih 6mjeseci prekovremenih prosjek 400 sati…pa ti vidi… Ja imam ove godine kolegu koji od lani nesto ima plus ova sve skupa 1100 sati..pa dođi…i onda se pitaju ljudi sto smo ludi
Fenix Nama su na poslovima već najavili da se neće radit u to vrijeme. Ili će se gledat zajedno, ili će se ići gdje tko hoće, pa se nadoknađivat neki drugi dan. To će biti najmanji problem. Jedva čekam da krene
Torla Fenix Nama su na poslovima već najavili da se neće radit u to vrijeme. Ili će se gledat zajedno, ili će se ići gdje tko hoće, pa se nadoknađivat neki drugi dan. To će biti najmanji problem. Jedva čekam da krene Sreća tvoja, u ovom slučaju, da radiš u takvoj branši, pa se to može….. dosta njih nema takvu situaciju…. ja ću se probati sanći da gledam, ali teško u nekom većem društvu
Fenix Čovjek je ubio s pjesmom, kad već nema ničeg pamtljivog ove godine. Inače, nisam netko tko uopće gleda išta na Youtubeu i čitava ta supkultura streamera me iritira, ali I Show Speed i čitava ta njegova persona su mi presmiješni.
Fenix bosscorelli moraš čuti kako sve ostale oslovljava. Amer koji nema pojma o nogometu, slučajno se proslavio na račun Ronalda i sad je jedan od najpopularnijih na svijetu Meni najjačI:
Fenix bosscorelli Ha… Jel samo glumi da je takav ili ? podsjeca me na beetleljuice Ne znam tko je Beetlejuice, ali ovaj 100% glumi
Skellington Beetlejuice je za njega Nobelovac. Sjećam se i sam kad sam bio mlađi koliko mi je KSI bio urnebes dok nije postao uber popularan, ali ovo sve novo danas se svodi na vrištanje 90% vremena i to većinom klinčurija se subscribea i prati. Neki dan hodam ulicom u gradu i neki klinac zastenje s prozora i dere se 'Samo IShowSpeed!''. Klinci s ispranim mozgovima.
buz Ovo je bilo dosta loše jer Saudijci su inače redovno kanta na svjetskim prvenstvima. Vjerujem da ćemo za 7 dana biti u boljem izdanju.
Fenix Više sam slušao nego gledao, bilo je neslušljivo. Valjda im se nije dalo + vrućina + divlji Saudijci
Crnipetarpogani Ma sve u redu…mixana ekipa niko se nije ozlijedio pobijedili samo…sve ok nikad nismo dobro igrali prijateljske