Ovo je bilo dosta loše jer Saudijci su inače redovno kanta na svjetskim prvenstvima. Vjerujem da ćemo za 7 dana biti u boljem izdanju.

Više sam slušao nego gledao, bilo je neslušljivo. Valjda im se nije dalo + vrućina + divlji Saudijci

Ma sve u redu…mixana ekipa niko se nije ozlijedio pobijedili samo…sve ok nikad nismo dobro igrali prijateljske

Odlična reklama, na tragu onih legendarnih.

Šteta što je Messi s Adidasom. I što su mladi Ronnie i Ronaldo ipak vidljivo malo previše kompjuterizirani 😀

Prika Ma daj, baš će se prebijati u prijateljskoj par dana prije SP-a. Ova generacija je najbolja kad treba.

Pa to i govorim

Jooooj u nedjelju pocinje….kupio sam cijelu sobu grickalica,rostilj ako Boga da i pive…jao…necu se tusirat mjesec dana i dizat iz kauca

bitno da prodjemo skupinu, dalje su nam penali u koristi

Legende zabranile prodaju alkohola dva dana prije početka. Budweiser glavni sponzor.

Ovo će bit parodija od prvenstva, ali možda baš zato bude zanimljivo.

Katastrofa,rade sto ih je volja…imaju para i rugaju nam se!

Upravo gledam ovaj dokumetarac na Netflixu o Fifi i korupciji…ma ne mogu od gada pogledati do kraja…

I ja sam počeo neki dan, mada nisam siguran da ću doznat nešto kaj već ne znam. Sve oko nogometa postaje bljutavo. Preko klubova koji su igračke bogataša, pokušaja superlige, euro od 24 ekipe, pa svjetsko od 48 ekipa…

Uložiš emocionalno tisuće sati u nogomet i onda moraš gledat kako sve trune.

Iskreno, da ovaj SP bude totalno rasulo i sramota za FIFA-u, uopće mi ne bi bilo žao. Pa bi bolje razmislili sljedeći puta.

Ns bi oni nista razmislili…varas se!

Jedino o cemu oni razmisljaju je kako iduci put uzet lovu a da se ne sazna..

A kad je prosao Qatar kao domacin i ovo da se igra zimi umjesto ljeti sve ce u buducnosti proci!

Korumpirana je to banda,kupili su ih sve i sad rade sto ih je volja a ne smije nitko pisnuti jer su dobili 15 puta vise nego inace sto uzimaju!

Prika Korumpirana je to banda,kupili su ih sve i sad rade sto ih je volja

Primjer kako novac pretvara ljude u ono što se meni osobno nikako ne sviđa.

Na žalost tak je.

Saudijcima nije stalo puno do tog sporta kao plemenitosti duha natjecanja već im je to prestiž i dokazivanje da se ima. Više nitI sami neznaju kako da se više uzdižu i bolje svjetlucaju. Novac ih je total izokrenuo. Bez nafte bili bi najobičniji beduini u potrazi za najosnovnijim resursima.

A FIFA organizacija je odavno postao nogometni biznis.

Autobot Neka. Brazil ima zabranu točenja alkohola na stadionima pa su 2014. zbog Budweisera morali prekršiti vlastiti zakon.