Flipper Gospoda Španjolci pokazali kako se razbija bunker. Sumnjam da Kostarika može ovdje ista okrenuti.
zontra Brutalno i Španjolska izgleda, ali pričekajmo tu i ozbiljnijeg protivnika. Jer Kostarika je bila stvarno užasna.
Fico Drago mi je da su dobri jer ih je puno ljudi jako podcjenjivalo. David, Davies i Hoilett su odlični igrači.
StarFox_N Da mi je prije sat vremena netko rekao da Kanada zna igrati nogomet odgovorio bih mu da je budala.
Prika StarFox_N ne ne prika dobri su stvarno…ali i mene su iznenadili da su ovako dobri!Bas su razvalili. Edit.cisti penal im nisu svirali CISTI!
gusterko Kanađani idu kao navijeni bojim se da bi mogli imati problema velikih sa njima. Znao sam da imaju dva tri ekstra igrača ali da momčadski ovako dobro izgledaju to me baš iznenadilo. Naivno su baš primili gol ali su bili apsolutno bolji u prvom poluvremenu a ovaj siroti sudac je totalno pogubljen, to je onaj lik što je svirao na tekmi afričkog kupa kraj u 85. minuti i majstor dobije da sudi na svjetskom. Mogli su slobodno i Pajača ubaciti da odsudi koju tekmu 🤣
deathwish gusterko ma joj suci su fakin bullshit, nam argentince stavit je ko stavit KKK da sudi nigeriji. a ko garantira da suci nisu potplaceni
ThomasAAnderson Dobra vijest je što su pali u drugom. Loša vijest je što će biti 4 0 do poluvremena. Napeto za stignuti.
Flipper Nadam se da su krepali Kanađani jer ako budu igrali ovako protiv nas, nahebali smo. Osim ako im Modrinho, Brozinho i Kovacicinho ne sakriju loptu i ne natjeraju ih da trče bezveze. Brzo će nedjelja, a Kanađani su se danas strašno ispucali.
crowizard Kanada me pomalo i iznenadila. Ne pratim njihova prvenstva na americkom kontinentu al protiv Belgije pokazuju zavidnu razinu nogometa. Kod Belgijanaca se osjeti da nisu u onoj top formi iz 2018 iako tu ima i dalje strasnih velikih imena a k tome fali i Lukaku koji ima nevjerojatnu snagu. Jednostavno moramo protiv Kanade stisnit odma od prve minute jer ce bit vrlo gadno dopustimo li im da igraju.