Znači tek sam sad vidio termine igranja tekmi.. pa jbt ako jednu u danu uspijem pogledati bit će super. Koja će ovo biti kenja od svjetskog.

Brijac Eto vidiš, a meni prilika da nešto radim na poslu za promjenu. 😅

Zao mi je igraca iskreno, mnogima je igranje na SP kruna karijere i prava je steta da to bude bas u jebenom Kataru, vjerojatno cu pogledati koju tekmu nasih i finale ali pokusati cu sto vise ignorirati ovu saradu od prvenstva.

Gadi mi se sve, pogledao bih ja taj netflix dokumentarac ali znam da bi me to toliko nazivciralo da bih danima zivcan okolo hodao pa cu pokusati i to nekako izbjeci.

Ono sto nisam nazalost uspio izbjeci su danasnje izjave Giannija Infantina, koje je to smece od covjeka.

Kad naši mađioničari budu zaigrali u srijedu i pokažu nam nove trikove, eh tada bu pala možda i pokoja rakijica. Vrijeme je da naša nogometna repka opet zasja na terenu.

Ovi svi u bijelom, izgleda kao da je stadion prazan. Ili možda je? 😃

Kolko je love dobio sudac od šeika za poništenje gola Ekvadoru.

Zašto je VAR ovo poništio uopće? 🙂

Ja vise ne kuzim nogomet, ovo nema veze s nicim. Ponisten cisti gol bez razloga.

2 min i vec se pocelo krasti. HaHa-Ha-Haha

A ima neko pravilo sa zadnjim igračem i kad je golman ispred njega u prekidima. Objasnit će nam Strahonja. 😃

Ma ovima ni bog ne može pomoći, a kamoli VAR. 😃

pao i prvi gol a da se priznao.

Katar čak nije ni toliko loš, koliko im je golman katastrofa

EDIT: Povlačim, i svi drugi su katastrofa

Fenix

Nisu ni igracki nista pokazali zasad. Posjed debelo na strani Ekvadora, nikakav ozbiljan sut prema golu ili akcija neka, obrambeno i u prekidima su jako losi, ali da golman je uzasan. Kod prvog ponistenog bespotrebno izlijetanje i onda onaj penal. Mozda se trgnu u drugom dijelu.

Ovi Bonitači ritualno slave pogodak.Preočito je da bi Katar bez ovog kupljenog prvenstva igrao na svjetskome prvenstvu,nikada.Slabiji su od hrvatskog trećeligaša.

Flipper Nema razlike golman/običan igrač kod zaleđa.

Pravilo je da napadač ne smije biti između predzadnjeg i zadnjeg obrambenog igrača, nebitno je gdje je golman u toj situaciji.

Qatar katastrofa, da im bar hoće još 5 komada utrpati.

Ofsajd ko kuca ne mora niko volit katar ali pop pravilima cisti ofsajd….tip koji asistira u zaledu

Haha…koeficijent 2,60 majko mila koji sam ja debil…

Ovi veze nemaju,dat ce im peticu i VOLIO BI DA IM DAJU.

Samo isto mi cudno da nisu nikoga potkupili

..bit ce su na njihovoj strani manji golovi 😇

Brijac Fifa ima novu tehnologiju za ovo prvenstvo, poluautomatski AI. Provjere zaleđa će biti puno brže sad dalje.

Katar je baš slab.