Ha… Jel samo glumi da je takav ili ? podsjeca me na beetleljuice
Qatar 2022
Beetlejuice je za njega Nobelovac. Sjećam se i sam kad sam bio mlađi koliko mi je KSI bio urnebes dok nije postao uber popularan, ali ovo sve novo danas se svodi na vrištanje 90% vremena i to većinom klinčurija se subscribea i prati. Neki dan hodam ulicom u gradu i neki klinac zastenje s prozora i dere se 'Samo IShowSpeed!''. Klinci s ispranim mozgovima.
bosscorelli Ha
… Jel samo glumi da je takav ili ? podsjeca me na beetleljuice
Ne znam tko je Beetlejuice, ali ovaj 100% glumi
Ovo je bilo dosta loše jer Saudijci su inače redovno kanta na svjetskim prvenstvima. Vjerujem da ćemo za 7 dana biti u boljem izdanju.
Više sam slušao nego gledao, bilo je neslušljivo. Valjda im se nije dalo + vrućina + divlji Saudijci
Ma sve u redu…mixana ekipa niko se nije ozlijedio pobijedili samo…sve ok nikad nismo dobro igrali prijateljske
Ja nisam gledao utakmicu ali to smo mi…da smo dobili 7-0 prepao bi se
- Uređivano
Odlična reklama, na tragu onih legendarnih.
Šteta što je Messi s Adidasom. I što su mladi Ronnie i Ronaldo ipak vidljivo malo previše kompjuterizirani
- Prika bolje da nismo uvjerljivi u prijateljskoj ne bi to bili mi
Pa to i govorim
Jooooj u nedjelju pocinje….kupio sam cijelu sobu grickalica,rostilj ako Boga da i pive…jao…necu se tusirat mjesec dana i dizat iz kauca
bitno da prodjemo skupinu, dalje su nam penali u koristi
Legende zabranile prodaju alkohola dva dana prije početka. Budweiser glavni sponzor.
Ovo će bit parodija od prvenstva, ali možda baš zato bude zanimljivo.
- Uređivano
Katastrofa,rade sto ih je volja…imaju para i rugaju nam se!
Upravo gledam ovaj dokumetarac na Netflixu o Fifi i korupciji…ma ne mogu od gada pogledati do kraja…
I ja sam počeo neki dan, mada nisam siguran da ću doznat nešto kaj već ne znam. Sve oko nogometa postaje bljutavo. Preko klubova koji su igračke bogataša, pokušaja superlige, euro od 24 ekipe, pa svjetsko od 48 ekipa…
Uložiš emocionalno tisuće sati u nogomet i onda moraš gledat kako sve trune.
Iskreno, da ovaj SP bude totalno rasulo i sramota za FIFA-u, uopće mi ne bi bilo žao. Pa bi bolje razmislili sljedeći puta.