Tuhy Sancta ima konzole u ponudi, samo što nije stavljeno na web. Plaćanje u bilo kojoj poslovnici, preuzimanje na skladištu na Jankomiru il slanje na adresu jer ih nema baš direktno na stanju u dućanima. Naravno, bundleovi s igrama.
prayer Tuhy Daj mi reci ako smiješ, da li to Sancta stavlja bundle-ove ili je to nametnuto od strane Sonya?
Fico prayer Ajde ovako, više kao pitanje. Što misliš da je vjerojatnije? Da dućan od dobavljača dobije robu i onda diktira po kojoj ju cijeni i u kakvom obliku želi prodavati ili da Sony vodi mikromenadžment svakog dućana koji prodaje bilo koji njihov proizvod?
prayer Fico Ne znam zbog toga pitam, može biti i jedno i drugo. Budem našu nabavu pitao danas pa ću sigurno znati.
buz Sony i bilo tko drugi (Microsoft, Nintendo i sl.) sigurno ne vodi mikromenadžment, jedino ga može Sancta voditi ako ga vodi kao uvoznik, ali to im sigurno ne diktira Sony. Proda im robu i to je to.
led_zeppelin prayer sony se namiri sa preporučenom cijenom 3000 odnosno 3850. ti ju kao dućan dobiš za te pare, a što češ ti dalje kao dućan kemijati je na tebi. Odnosno sony nema svoje prste u bundle-ovima. ti si kupio konzolu i preprodaješ ju dalje.
buz Teški apsurd, jedino ako je nabavi Sancta = Sony. Da rade taj mikromenadžment, onda im ne bi trebali uvoznici, otvorili bi svoje podružnice i sami bi slali iz vrha kompanije naloge podružnicama što i kako.
prayer buz A gle, pošto imamo dobru poslovnu suradnju sa dobavljačima, kolega je pitao da li može dobiti golu konzolu bez igara. Odgovor je bio ne jer Sony neda. Sad da li je to bila laž od dobavljača Ili pak istina to nebih znao. Ja samo prenosim informaciju koju sam dobio od kolega.
led_zeppelin prayer Vjeruj mi dućan laže, isto kao što i kad nešto dođeš kupiti uvijek ko za "k" imaju samo jedno od toga što želiš na lageru pa se brzo odluči prije nego im se baš taj zadnji u moru istih/sličnih proizvoda proda. To su te njihove fore, jer da ti je rekao da nije Sony onda bi ih lijepo svi napali zbog lihvarenja, jer realno sony ne možemo.