doctorfreak pa mnoge igre imaju elemente u kojima su bolje od RDR2, a s druge strane slabije od istog u drugim stvarima. Ja se donekle slazem sa Zeroem, jer sam i sam tako dozivio igru. Odusevila me random eventima i reakcijama NPCova i prirode, pogotovo zivotinjskog svijeta. Lokacije su predivne, likovi prirodni i odlicno napisani, tehnicka strana igre i zvuk bez zamjerke, napucavanje, jahanje i opcenito kretnje meni odgovaraju i svrstao bi ih u sam vrh industrije generalno. Ono sto mi nije valjalo je sporedni sadrzaj i side misije koje su zastarjele, nemaju neku svrhu osim da su tamo, postoje. Nema utjecaja na nista od price niti tebe kao lika. Glavna prica je nategnuta i puna rupa, razvodnjeno i nepotrebno razvuceno na samom kraju. Dizajn glavnih misija zastario i bez dubine. Dubinu jedino daju filmske sekvence "cinematica" kada se razvija radnja. Sama poanta pojedinih glavnih misija je stupidna i ne drzi vodu s obzirom na radnju.
Kao open world je top igra, kao igra u cjelini, ocekivao sam vise i odmak od GTA principa.