weky

Svaka čast ali mislim da ću uzeti pauzu do idućeg prelaska. Vjerujem da bi mi puno manje vremena trebalo i da ne bi opet sve toliko detaljno istraživao ali i bez toga je igra poprilično dugačka ali svakako bi volio preći i na većoj težini, ako ništa drugo bar zbog zagonetki.

briatore

Pa ne znam eto, znam samo da sam zapravo dosta pretraživao okolo, svaku ulicu od zida do zida i često backtrackao lokacije kada se dogodi neki ključni događaj da vidim ima li promjena.

Znači onaj labirint, odnosno to okretanje one kocke totalna katastrofa. Koji k**** su htjeli postići s tim, ja sam glup pa ne kužim.

Bio u dvije iteracije istog, ne mogu pogoditi daljnju kombinaciju.

Također, okretao dok ne pogodim. Eventualno zapamtiš znak na ulazu kombinacije koje pogodiš da ne trošiš par sekundi vremena na provjeru ali osim toga samo bezglava vrtnja.

Za neke stvari stvarno ima smisla pogledati walkthrough.

Sta ce ti walkthrough za to? Imas samo 24 moguce kombinacije. Vecina nema vrata dolje na lijevoj strani. Mozes isprobat sve u roku pol minute.

Jebo me pas s kojim profesionalcima ovdje čovjek ima posla 🤣

Završio konačno sve iteracije labirinta, osobno najlošiji dio. Stigao u hotel, veselim se tom dijelu jer su mi apartmani pa i bolnica bilo do sada najbolji. I zatvor nije bio loš.

12 dana kasnije

Krenuo u new game+, isključio radio, totalno druga dimenzija, puna preporuka!

9 dana kasnije

Maknuli su PSSR u novoj zakrpi u korist TSR koji je upsampling rješenje u UE5. Sad se igra vrti konzistentnije, puno češće u 60 fpsa u performance modu.

mjesec kasnije
    • Brijac

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

Pitanjce, ovo mi je prva SH igra, došao u grad, imam mapu, ali nikakav objective. Mislim znam zašto sam došao i koga tražim, ali u pravilu idem okolo, istražujem napamet i sve će doći na svoje?

Edit: zapravo nije to baš tak otvoren grad tak da i nema previše istraživanja.

Brijac

Na mapi će ti biti zaokruženo ono šta ti treba za napredak priče, ostale oznake su ti za side stvari. Ako još nemaš nikakvh oznaku onda samo guraj naprijed i istražuj, vjerojatno te čeka nekakav cutscene ili tako nešto šta će te pogurati dalje. Nije igra baš toliko velika da je lako izgubiti se.

Brijac Kak pronalaziš stvari u svijetu, James će raditi bilješke po mapi pa ćeš po tom skužit gdje trebaš ić

• Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

A kako health ovdje funkcionira? Igram već 4-5h, ali ja pojma nemam ni koliko hp-a kad imam, ni kad se trebam s čim heal-ati, nego samo kad ekran pocrveni uzmem one tablete i tjt, uopće ne znam kad bih trebao ovu inekciju iskoristiti.

• sanzo

•  
          •  

Brijac

Sto je crvenije to si blize smrti, isto tako ti i u meniju pocrveni i James se pocne kretat teze. Nemas precizno koliko hp-a imas, ali u pravilu mozes primit jos udarac ili dva kad je crveno prije nego umres. Naviknut ces se s vremenom kad ti treba inekcija, a kad je dosta tableta.