sanzo Zavrsio, bas tecu creditsi. Koliko god da sam bio sleptican, mogu samo pohvalit igru. Fantastican remake koji je uspio duh i atmosferu originala prenijet u moderno ruho.
kauboj Završio igru, evo moji statsi !< Osvrt napišem nekad kasnije, ali definitivno ne mogu dovoljno nahvaliti igru
Zero In water je inače kanon ending (makar to devovi ne tvrde), ali u romanu i čini mi se SH 4 su reference na taj slijed događaja.
weky Zero Stillness je prošireni In water kraj koji je dodan u Remake i po meni najbolji. Može se dobiti samo u NG+. Ja sam dobio sve krajeve i platinu prije kakvih dva tjedna. Nije teško.
kauboj Odmah sam pogledao što su ostali endings i kako ih dobiti i čini se malo nedefinirano kako točno do njih, više-manje nekakve odluke o borbi i liječenju (osim NG+ endinga)
kauboj weky Svaka čast ali mislim da ću uzeti pauzu do idućeg prelaska. Vjerujem da bi mi puno manje vremena trebalo i da ne bi opet sve toliko detaljno istraživao ali i bez toga je igra poprilično dugačka ali svakako bi volio preći i na većoj težini, ako ništa drugo bar zbog zagonetki.
kauboj briatore Pa ne znam eto, znam samo da sam zapravo dosta pretraživao okolo, svaku ulicu od zida do zida i često backtrackao lokacije kada se dogodi neki ključni događaj da vidim ima li promjena.
briatore Znači onaj labirint, odnosno to okretanje one kocke totalna katastrofa. Koji k**** su htjeli postići s tim, ja sam glup pa ne kužim. Bio u dvije iteracije istog, ne mogu pogoditi daljnju kombinaciju.
kauboj Također, okretao dok ne pogodim. Eventualno zapamtiš znak na ulazu kombinacije koje pogodiš da ne trošiš par sekundi vremena na provjeru ali osim toga samo bezglava vrtnja.
sanzo Sta ce ti walkthrough za to? Imas samo 24 moguce kombinacije. Vecina nema vrata dolje na lijevoj strani. Mozes isprobat sve u roku pol minute.
crypto196 Izgleda da je netko uspio riješiti misterij iza strange photo collectiblea. Zanimljivo stvarno. Pazite na spojlere ako idete na link. https://www.reddit.com/r/silenthill/s/Xc9txucCu9
briatore Završio konačno sve iteracije labirinta, osobno najlošiji dio. Stigao u hotel, veselim se tom dijelu jer su mi apartmani pa i bolnica bilo do sada najbolji. I zatvor nije bio loš.