Počeo igrati, nekoliko sati ugazio trenutno i mogu reći da je igra je igra jako dobra. Teško mi je bilo zamisliti te "anime" efekte ingame, ali djeluje totalno prirodno i nikako nametnuto, svakako palac gore, glazba je boom, odlično sjeda, iako mi malo žao što nisu ubacili i nekog hard rocka ili barem punka, mislim da bi to bio tek level up, grafika je ništa spektakularno, ali dovoljno da se nema šta prigovoriti, priča je manje više klasika, ali sve to zajedno sa anime likovima, djeluje jako dobro, no što se tiće igre manje bitno, vozni model, zvuk i sam gameplay je fluidan i dosta se dugo nisam zabavljao u nekom nfsu kao u unboundu, znam da svi čekaju remaster ili novi nastavak undergrounda, ali to je samo nostalgija, ovo definitivno vrijedi za igrati, jedini veći minus koji bi rekao jest da je igra jako teška, teško je doći do novaca (barem u početku), a težinu utrka da ni ne spominjem (barem u prvih nekoliko sati), dobiti utrku je gotovo nemoguće, prije da će te završiti u bezparici nego nešto ostvariti, igram na challenger ( srednja težina) i bome vadi iz cipela i dosta frustrira, no nadam se da će se to promjeniti jednom kad pregrmim ove lozerske pothvate u utrkama…igra je jako dobra i ono što očekujemo od jednog nfs-a to i nudi, pa rekao bi i dosta više, bio sam jako skeptičan i mislim da serijal pati zbog prošlosti, što je ustvari šteta, jer dosta će fanova propustiti dobru igru, zbog nekih očekivanja koja su temeljena čisto na nostalgiji.
Ocjena 8/10