Odigrao sam malo Trial.
Igra je isti NFS Heat sa tim manga/anime kerefekama i mutavom anima pričom.Nigdje nisam pronašao opciju za isključivanje tih gluposti.Na početku kreirate svoj anime avatar sa Fortnite kreacijama i pozama.Zapravo je to NFS Heat igra,gdje se izmjenjuju dan/noć utrke,s time da su noćne sa više nagrada i većim rizikom.Upravljanje je katastrofalno,većinom naginje na driftanje.Utrke se mogu ponavljat i nema veze jel ste prvi il zadnji.Borite se protiv rivala i izgrađujete svoje mjesto u ekipi nakon što su vam sve drotovi pokrali.Grafički ne vidim nikakav napredak u odnosu na Heat.Soundtrack je zapravo jako dobar,što me iznenadilo.Auti se mogu nadograđivat,te stavljat ti efekti i ostale gluparije koje se ne mogu isključit (ja nisam uspio pronaći tu opciju).Multiplayer mod je posebni dio,sa free roamingom sa 16 igrača na mapi.Pa onda vi il netko drugi radite izazove ili pozivate druge na utrkivanje te ostale aktivnosti.Imate i te neke dnevne izazove i sl.Uglavnom,ako vam je NFS Heat bila dobra igra,ova je ista al sa tim meni neprobavljivim i nepotrebnim anime naljepnicama i efektima.Čekam neki debeli popust,jer full price ne vrjedi.