Kikiller taj poligon, pogotovo taj dio s gredom mi se činio dosta opasan s obzirom na stanje u kojem se ti ljudi nalaze. Poskliznuti se i pasti onako na gredui s 200kg može biti baš gadno.

Picek

Ma daj, pa imaju zračni jastuk ispred sebe bolji neg u volva

4 mjeseci kasnije

Ne znam gledate li finale, ali ovi ljudi su čudo

Svaka čast čovjeku,prepolovio se,samo uši ostale.

I ovi drugi svaka čast.

Kikiller ja bi rekao da pobjednik tih mjesec ipo doslovno nije ništa stavio u usta. Za razliku od ostalih djelovao je skroz nezdravo

Ne gledam to, ja to živim. 🥲

Gledao sam finale i mogu reći - svaka čast i kapa do poda!

I sam sam sportaš te znam kako je to imati disciplinu, održavati idealnu tjelesnu masu i biti u odličnoj kondiciji. Čak i kad je to stil života, puno puta nije lako. A kako je tek njima koji su trebali skinuti 30-40% svoje tjelesne mase i k tome još biti u dobroj formi. Prvenstveno treba biti jak u glavi, a kad se glava posloži onda je moguće sve ostalo.

8 mjeseci kasnije

Gledam ovu novu sezonu ili što već, ne čudim se debljini, dogodi se zbog xyz, ne čudim se ničemu, ali imam pitanje. Tko financira tu prehranu? Što ti ljudi rade u životu i koje su im plaće da si mogu priuštit kilo kolača i čokolade i sve to zaliju sa 6 litara pepsija i fante svaki dan????

A i još jedno pod pitanje, ako nije u mogućnosti stajat više od 60sek na vlastitim nogama, sumnjam da idu sami u kupovinu, tko im kupuje ta sranja?

Ako i naruče dostavu, i to košta i to ne malo.

I tata bi sine. U petak išla u šoping, u kolicima wc papir, papir za ruke, hrana za životinje, malo salame, kruha i baksa mlijeka i ode 150€ samo tako.

oxi Tko financira tu prehranu? Što ti ljudi rade u životu

Dok su u emisiji ono kaj se pojede plačaju sponzori a dok su bili vani, pa sami., svi su oni situirani Vele oni u počecima šta rade i čime se bave ili roditelji od natjecatelja.

Najviše debelih i ima u imučnim obiteljima jer imaju sve pa izgube smisao i ništa im drugo ne preostaje nego jesti a sirotinja se bogme bori sa životnim zaprekama svaki dan i nemre se udebljat.

oxi A i još jedno pod pitanje, ako nije u mogućnosti stajat više od 60sek na vlastitim nogama, sumnjam da idu sami u kupovinu, tko im kupuje ta sranja?

Imaju obitelj valjda a i sami katkad idu. Teško je stajat na miru na jednoj malenoj površini poput vage. Ti glomazni ljudi vole se pomicati jer u samom mirnom stajanju vjerojatno boli ih sve jer noge im trpe čitavu težinu a kad se minimalno kreću, malo jedna pa druga noga lakše im je. Dok sjede ili leže je druga priča.

Ovu sezonu neću ni povremeno gledat jer mi je takva emisija dosadila.

TITANXIS Dok su u emisiji ono kaj se pojede plačaju sponzori a dok su bili vani, pa sami., svi su oni situirani Vele oni u počecima šta rade i čime se bave ili roditelji od natjecatelja.

Najviše debelih i ima u imučnim obiteljima jer imaju sve pa izgube smisao i ništa im drugo ne preostaje nego jesti a sirotinja se bogme bori sa životnim zaprekama svaki dan i nemre se udebljat.

Čitati sa razumjevanjem. Ne pričam o emisiji, pričam o tome kako netko od 240 kila održava tu masu ako je sirotinja, ne radi i jede kilo kolača i pije 6 litara sprite-a dnevno. Sve to košta, posebno na dnevnoj bazi to je ogroman trošak. A i nebi se prijavili u emisiju da idu mršavit da su takvog imovinskog stanja da si mogu priuštit rehabilitaciju ili nešto tipa ozempic ili šivanje želuca.

A i kakav posao možeš radit sa 200+ kila, objasni mi, ako nemožeš stajat 20 sekundi na vlastitim nogama ili prehodat 400 metara dnevno, ili čak stat u normalnu stolicu.

Jer imam dojam da 90% njih nisu iz multimiliunaških obitelji i ne sjede ko kraljevne na zrnu graška na krevetu dok ih dvore sluge i butleri, nego ljudi prosječnog financijskog stanja.

oxi Ova 200+ kad otvori vrecicu za zamrzivanje i krene jest table cokolade kao da su kockice… taj me prilog izbacio iz takta.

Bome, tko ih financira i jel tim ljudima nije doslo da kazu dosta je?

foggy

Rekla je da pojede kilu čokolade dnevno u prosjeku, to je 30 kila mjesečno odn. 365 KILA ČOKOLADE GODIŠNJE!

Ne mogu ovi nabrat kakao tak brzo bogte.

oxi A i kakav posao možeš radit sa 200+ kila

Možeš bit u kampu ko fensi i otvarat rampu iz kućice.😀

-Obično ti deblji su mlađe dobi i roditelji su im sponzori.

-Teška sirotinja svakako nisu ali nisu ni multimilijunaši kak veliš.

-Može se hraniti i debljati i za manje pare jer su ili mogu biti slažem se sa tobom srednjeg staleža iako po njihovim pričama iz prijašnjih emisija neki od njih imali svoje firme ili su u nekoj na večem položaju i imaju veću plaču.

-A i nedavno sam pročitao ovdje na portalu da neko od naših ffa članova ima 120 kg a bogme nije ni to malo i vrlo lako mogu doseći i veću kilažu.

Hoću reći da se samo teška sirotinja ne može udebljati jer nema sredstava za takvo gojenje.

TITANXIS Obično ti deblji su mlađe dobi i roditelji su im sponzori.

Mlađe je 18-22/23 da im starci plaćaju slatkiše, a ne od 28-45, o čemu kljucaš po toj tipkovnici.

Ko ćorava kokoš koja tu i tamo nabode koje zrno, tako ti jednom godišnje pogodiš poantu nečijeg posta, danas izgleda nije taj dan.

Kao da slušam susjeda od 87 godina koji se redovno izgubi u svojoj senilnosti do marketa 300m dalje, pa stane da pozdravi, pa priča o božićnoj večeri iz 1972 gdje je Magda poderala čarapu, pa se prebaci u drugoj rečenici na gumu koju koriste kao potplat u proizvodnji espadrila u australiji.

TITANXIS Može se hraniti i debljati i za manje pare jer su ili mogu biti slažem se sa tobom srednjeg staleža iako po njihovim pričama iz prijašnjih emisija neki od njih imali svoje firme ili su u nekoj na večem položaju i imaju veću plaču.

Kakve to veze ima sa ovom sezonom programa i novim ljudima?

TITANXIS i nedavno sam pročitao ovdje na portalu da neko od naših ffa članova ima 120 kg a bogme nije ni to malo i vrlo lako mogu doseći i veću kilažu.

Kakve to veze ima sa mojim postom i emisijom?

Što se izraza sirotinje tiče, nisi shvatio, kako da nazovem grupu ljudi koji su od sebe svjesno napravili invalide i gotovo sam sigurna da većina njih živi na teret drugih ljudi i države?

Kikiller znači oko 100 kuna dnevno, 3500 mjesečno. Još i jeftinije do prije par mjeseci kad je čokolada bila duplo jeftinija. Znači ne trebaš bit bogat da imaš 200+ kila

Svi oni su se i udebljali s tim junk foodom koji košta tu negdje isto koliko potroše oni koji jedu zdravo (zdravije od prosjeka)

Na kraju, to su sve ljudi koji imaju prvenstveno problem s psihom, ne znam čemu čuđenje uopće

oxi

očito imaš odgovor na svoja pitanja u vezi emisije pa nam ga kaži

oxi a dode ti na isto sto se cijene tice ako se hranis zdravo ili se tovis kao ti u emisiji. Razlika je u kolicini i nikakvoj fizickoj aktivnosti sa njihove strane. Plus, takva skupina ljudi je stvarno zanimljiva farmaceutskom lobiju zbog kasnije potrosnje kada bude prekasno