Picek

Ima tu i genetika dosta utjecaja, jer svako tijelo proizvodi enzime drugacije. Al bome kod ovih u tom showu je i malo bolesti jer ni jedna normalna osoba to sa sebe nemoze napraviti.

sve je to psiha…mene je psiha dotukla gdje sam se prezderavao i dosao do 160kg….2019 kad sam prekinuo s bivsom sam imao 130kg i poceo u gym, smrasavio na nekih 124kg tako negdje te stigla korona u veljaci 2020 ako se dobro sjecam kad su nam zatvorili ured i pocetak rada od kuce, tu sam naglo skocio s kilazom kroz 2 i pol godine i eto sad se borim da skinem sve..neki dan na vagi pokazalo 139.5 kg….jos nekih 30tak kg dole i to je to

Zašto ne kažu život na vazi?

oxi Nisam vidio muške takve ove godine, zato sam i napisao. Inače je bilo i njih s takvim nogama. Naravno, to je genetski.

Kaj će oni debili samo prikazivat ponedjeljkom i utrokom ŽNV? 😑

Za sad bude tako dok to ne usklade jer i nova sezona Ljubav na selu je počela. Svaki dan predstavljaju novi streaming servis VOYO pa možda se tamo emisija emitira svaki dan kroz radni tjedan?

Sad vidim i "Masterchef" je počeo na NOVA tv. Kud sve odjednom daju. Ko će to pratit a zanimljiva su mi sva tri šoua.

A o "Večeri za 5" da i ne govorim da je nova sezona počela i to sa ranijim terminom emitiranja kao nekoć.

Jel vam je ok da imaju ponavaljace, Pošto na taj način su "uzeli" nekom drugom priliku, a ovi su je vec jednom imali.

4mal

To je prije svega šou što se RTL produkcije tiče i nije im možda stalo do ljudi u nevolji već gledanosti.

Isto kao i kod ostalih šouova kad se ponovo prijave i upadnu. Dal je ok? Nije sa ljudske strane ali to je samo šou i svi natjecatelji su svjesni u kaj se upuštaju. Mnogi upadnu i preko veze jer čitajući saznam da se od prije poznaju sa poznatim i utjecajnim ljudima i vrlo lako ih preporuče i ubace u šou.

Genesis drži se, sigurno to možeš skinuti, baš mi se po postovima činiš kao karakter koji to može (i zacrtao si da hoće)

kauboj Ja samo cekam novog gospodina savrsenog, ima li kakve nade uskoro?

Na RTL-u nema nikakvih informacija, ali ima ovdje na forumu. @Miro javi se čovjeku 🤭

Picek

Uskoro cekamo da zavrsi emisija prasad je na vagi onda krece to

yakuza_stinger

Vrlo sam nepodoban jer volim radit zajebanciju od svega ali obrnuto proporcionalno tome ne mogu zadrzati straight face ni da mi zivot ovisi o tome

kauboj

Savršenog gospona baš i ne volim gledat jer mi nekak sve to fejk. Jesam prvi put prošlu sezonu i išao mi na živce onaj tip znanstvenik koji ima love, nije baš ne atraktivan i može imat svaku a on se ide prijavit u tu emisiju. Ne znam koja mu je prava svrha bila prijave, ljubav sigurno nije ili mu je produkcija to predložila a i poneke fifice hostese radi samopromocije koje su se prijavile.

Mislim da, bit će i taj šou jer RTL ne odustaje samo tako.

7 dana kasnije

Ovo od jučer/prekjučer, kad su hodali kroz poligon po blatu, onaj kad je išao preko grede i pao na nju prvo trbuhom pa nosom pa se prekrenio u blato i nije se mogao dić iz blata, onak se kotrljao kao svinja dok se nije ustao i sav blatan nastavio dalje, odsklizao do kraja, popravilo mi je život.

Nisam se dugo tak nasmijao.

Picek je promijenio naslov Život na vagi.

Kikiller taj poligon, pogotovo taj dio s gredom mi se činio dosta opasan s obzirom na stanje u kojem se ti ljudi nalaze. Poskliznuti se i pasti onako na gredui s 200kg može biti baš gadno.

Picek

Ma daj, pa imaju zračni jastuk ispred sebe bolji neg u volva