Život na vagi
sve je to psiha…mene je psiha dotukla gdje sam se prezderavao i dosao do 160kg….2019 kad sam prekinuo s bivsom sam imao 130kg i poceo u gym, smrasavio na nekih 124kg tako negdje te stigla korona u veljaci 2020 ako se dobro sjecam kad su nam zatvorili ured i pocetak rada od kuce, tu sam naglo skocio s kilazom kroz 2 i pol godine i eto sad se borim da skinem sve..neki dan na vagi pokazalo 139.5 kg….jos nekih 30tak kg dole i to je to
Zašto ne kažu život na vazi?
Kaj će oni debili samo prikazivat ponedjeljkom i utrokom ŽNV?
Za sad bude tako dok to ne usklade jer i nova sezona Ljubav na selu je počela. Svaki dan predstavljaju novi streaming servis VOYO pa možda se tamo emisija emitira svaki dan kroz radni tjedan?
Sad vidim i "Masterchef" je počeo na NOVA tv. Kud sve odjednom daju. Ko će to pratit a zanimljiva su mi sva tri šoua.
A o "Večeri za 5" da i ne govorim da je nova sezona počela i to sa ranijim terminom emitiranja kao nekoć.
Jel vam je ok da imaju ponavaljace, Pošto na taj način su "uzeli" nekom drugom priliku, a ovi su je vec jednom imali.
- Uređivano
To je prije svega šou što se RTL produkcije tiče i nije im možda stalo do ljudi u nevolji već gledanosti.
Isto kao i kod ostalih šouova kad se ponovo prijave i upadnu. Dal je ok? Nije sa ljudske strane ali to je samo šou i svi natjecatelji su svjesni u kaj se upuštaju. Mnogi upadnu i preko veze jer čitajući saznam da se od prije poznaju sa poznatim i utjecajnim ljudima i vrlo lako ih preporuče i ubace u šou.
kauboj trebao bi se prijavit, iz sprdnje
Vrlo sam nepodoban jer volim radit zajebanciju od svega ali obrnuto proporcionalno tome ne mogu zadrzati straight face ni da mi zivot ovisi o tome
Savršenog gospona baš i ne volim gledat jer mi nekak sve to fejk. Jesam prvi put prošlu sezonu i išao mi na živce onaj tip znanstvenik koji ima love, nije baš ne atraktivan i može imat svaku a on se ide prijavit u tu emisiju. Ne znam koja mu je prava svrha bila prijave, ljubav sigurno nije ili mu je produkcija to predložila a i poneke fifice hostese radi samopromocije koje su se prijavile.
Mislim da, bit će i taj šou jer RTL ne odustaje samo tako.
- Uređivano
Ovo od jučer/prekjučer, kad su hodali kroz poligon po blatu, onaj kad je išao preko grede i pao na nju prvo trbuhom pa nosom pa se prekrenio u blato i nije se mogao dić iz blata, onak se kotrljao kao svinja dok se nije ustao i sav blatan nastavio dalje, odsklizao do kraja, popravilo mi je život.
Nisam se dugo tak nasmijao.