StarFox_N hvala ti.
Kaj je najbolje, slažem se s tvojim postom, barem u jednu ruku, kaj se sexa tiče. Meni je, iskreno, više dosta explicitnih scena sexa u serijama i filmovima. Ako mi ga treba, idem na PH, xnxx ili gdje već i gledam. Ali u filmovima i serijama mi ne paše. U Outlanderu mi je to išlo na živce pa mi tako ni ovdje ta ruka nije pasala. Ovo sve ostalo ok, ali prikaz guranja ruke u hlače, suvišan.
Ali da zbog toga kažem da je Neil idiot, da je serija otišla u kurac, da je 1/10 i da više ne želim gledat daljnje epizode? Ne znam, svi se kao bune na melodramu, a onda ju sami rade sa svojim ponašanjem.
A taj 'im gonna be a dad', ne znam. Imam feeling da je rekla, im gona be a mom, youre gonna be a mom, we're gonna be 2 moms, bi ljude još više iznervirala. Mom nr. 1 i Mom nr. 2.
Evo, da ne prozivam druge, ja prvi se znam šalit ko retard čisto da nekad podignem atmosferu. A naročito u baš teškim situacijama kad nam se nešto dogodilo, da ne budu sve suze i tuga, onda izvalim par idiotizama da se nasmijemo. Tako da me ta izjava stvarno nije dotakla nikako loše. Naročito od goofie Ellie.
Evo, hvala woodieu na ovom. Upravo tako i ja to vidim:
wooddiebone Meni je I'm gonna be a dad ispalo simpatično i totalno u Ellienom karakteru**.**