Znam da se možda zezaš u vezi Abby.
Pa baš i nije nešto dobra. Vođena prvenstveno osvetom, nepromišljenošću ne sagledavši sve okolnosti i navabila još frendove da joj se pridruže u krvavom pohodu.
Ak je Abby već saznala kaj se dogodilo onog dana u bolnici i tko je to učinio i onda je saznala da je njezin otac doktor trebao ubit 12 godišnju djevojku za istraživanje i rada na mogućem lijeku. A neki tamo Joel je spašavao tu djevojku. Morao ih je ubit jer bi išli za njim i tu kraja ne bi bilo. To nije pitanje morala i sl.
Trebalo bi ga pitat da je obratna situacija i da je njegova kćer ta koja je imuna i bi li nju žrtvovao? Mislim da svi znamo odgovor tj. ne bi i baš je zbog toga zaslužio onaj Đoletov metak i svi tam koji su se nalazili jer su znali kaj rade a njegova kćer Abby je total nezrela pomahnitala divljakuša.
Ellie kakva god da je u tome je poštenija i zrelija i ona iz igre a i ova u seriji.
I ona će se vodit osvetom jer nezna još o čem se zapravo radi a i da zna, ima pravo na to više nego što je Abby imala zbog činjenice koju sam naveo.