Meni je ovo rame uz rame sa top epizodama Game of Thronesa.
Ovaj napad horde je toliko dobro snimljen, toliko uvjerljiv i realan da imam osjećaj kao da sam gledo Hardhome epizodu (na nešto malo manjoj epic skali, logično, ali opet bolesno dobro).
Abby je… savršena. Kaitlyn je fenomenalna glumica i uvjeren sam da će bez problema nositi ostatak ove i sljedeće sezone. Rade odličnu stvar sa time da joj daju pozadinu, motiv, razloge i više screentimea na samom početku i koliko god netko volio Joela, može ju razumjet i shvatit. Možda bi igrači drukčije reagirali da se ovako odigralo u igri (sigurno), ali meni su oba načina pričanja ove priče odlično odrađeni i prilagođeni "mediju" na kojem su prikazani.
Koliko god znam tu scenu iz igre napamet, opet nisam bil spreman to opet vidjet. Oči su mi bile pune suza, a kad je krenula pjesma… isss… savršeno su to napravili.
Ovo za zamjenu Dine i Tommya… kompletno se slažem sa Tzeom, isto mi je prošlo kroz glavu. I dobar je onaj sekundni fokus kamere na licima Abbyinih frendova, da se vidi da ih je Ellie zapamtila.
Jedna od najboljih epizoda neke serije ikad.