Oni koji nisu nikad igrali nit jedan TLoU ili gledali nekog kak igra da znaju radnju, priču i atmosferu su možda zakinuti za predivan osjećaj koju je igra znala prenjeti svojim konzumentima.
Serija prva sezona i sad 2 odgledane epizode druge sezone nisu loše da ih se ne može gledat, interesantne su zbog činjenice kaj su napravljene po meni najomiljenije igre.
Nemaju onu story vibru kao što je to igra znala super odradit što je zapravo i teže odradit u jednoj igri nego seriji gdje likovi i čitava produkcija imaju sve potrebne alate da naprave dramsko remek djelo.
Potrudili su se samo kod 3 epizode prve sezone što pak nije bilo bitno a ni potrebno za prenjeti jer igra se nije bazirala na liku Bilija (čitaj iza scene) jer bio je usputni lik čija uloga je bila bitna samo u danom trenutku da osigura prijevoz Joelu i Ellie za daljnji napredak u igri.
Nakon odlaska Ellie i Joela tko je taj Billy? Nebitan, ne zanima me njegova životna priča.
Kao što me nebi zanimala nit priča od onog kaj je ukral oružje pa ga je Đole likvidiral sa Tess a nemrem mu se ovog trena sjetit imena.
Uglavnom nebitan lik za detalje. Bio je u danom trenutku dio misije i završena priča. Ne želim znat kakvo djetinjstvo je imal, kakve motive imal da osigura svoju guzicu krađom resursa.