Nightyx

O jebem ti mater više, zašto me onaj nadimač ne ugrize i ne raspori i ne zarazi da umrem bolestan nego tebe što vučem ovdje sa sobom kao debil da mi ove viceve čitaš, trebao sam te ostaviti tamo kod onih da te iseku i posluže ko gulaš. SPAVAJ!

Trebala sam ja tebe da ostavim tamo ispred Karlovačke gimnazije da te ubiju oni lopovi. Znaš koliko je teško naći antibiotik bez recepta?

Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

Miloš Milaković je jedan od rijetkih kvalitetnih jutubera iz regije.

Sjećam ga se još iz onih klipiva javni vs privatni faks sa Dnevnjaka di je iskakao sa odličnim deliveryem.

Super mi je kaj se baš pazilo na detalje pa je University of Eastern Colorado postao Karlovačka gimnazija.

prayer

"uzmi ovo"

a šta da radim sa time!?

"Boli me kurac ti si imuna!"

🤣

mjesec kasnije

Druga sezona se već pomalo razrađuje a bit će prikazana 2024. god.

TITANXIS

Ma kakvi, ovo je neki fan trailer napravljen čim je završena 1. sezona.

Misliš? Ne znam, može bit jer doduše i nema od HBOmax-ove službene najave. Vidio sam neke kadrove koje nisu bile u prvoj sezoni pa zato mi to izgledalo kao nešto novo.

Scenarij još nije ni blizu gotov, snimanje će vjerojatno tek početi druge godine.

10 dana kasnije
      mjesec kasnije

Sinoć videl reklamu da su sve epizode dostupne na HBO-u.

2 mjeseci kasnije

Fun fact. Na današnji dan, 29.8.2023, Bill i Frank su si oduzeli život.

9 dana kasnije

Dave Bautista 100%

Koja god da je glumica, nadam se da je psihički spremna! Jer internet je neće štedjeti.

zontra Nije ni Bella bolje prosla, samo neznam zasto ljudi shvacaju te internet trollove ozbiljno…