Sam ti gledaj kaj te veseli
The Last of Us (TV serija) [S02E02 spoileri]
Prva sezona je jako zbrzana.
Krenulo se sa epizodama po sat plus vremena, a završilo sa 40ak minuta prikaza uključujući i uvod i creditse. Zadnja epizoda NIKAKO nije smjela biti zbrzana u 40ak minuta, i tu se moralo malo više scena odraditi.
Da se primjerice u 8oj epizodi odvojilo 15ak minuta borbe Davida i Ellie sa infectedima, i da se isto toliko vremena izdvojilo za 9u epizodu, tunel i kanalizaciju u kojoj Ellie padne u vodu, niko zamjerke ne bi smio da ima.
Subjektivno gledajući, veliki hype na početku serije koji se počeo gasiti kako su epizode odmicale. Mišljenja sam da se izuzeo određen broj scena koje su po meni bile vitalne za ovu seriju, i razlog zašto je igra kao serijal tu gdje i jeste.
Nisam nezadovoljan, samo sam imao prevelika očekivanja.
Meni je zadnja odlična. Ne treba pumpati minutažu samo zato da bi se pumpala.
Kompaktno, direktno i dira u dubinu duše.
- Uređivano
Rečeno je više nego u igri. Bit će još sezona i minutaže, sad kad su dokazali financijski benefit bit će minuta i minutaža
Dojmovi za prvu sezonu.
Zadovoljan sam. Dobra serija i najbolja adaptacija neke igre do sada.
Ipak se ne slažem s svim onim brutalno visokim ocjenama kao da se radi o ponajboljoj seriji ikada.
Krpa, member i Raziel su imali neke kritike s kojima se slažem.
Izbjegavam ocjene ali bilo bi mi max 8/10.
Ipak je to stepenicu ispod teške kategorije kao npr. True Detective, Better Call Saul, Chernobyl ili GoT…
Meni osobno naravno.
- Uređivano
StarFox_N Ipak je to stepenicu ispod teške kategorije kao npr. True Detective, Better Call Saul, Chernobyl ili GoT…
Detektivi prva sezona je remek djelo, dalje sve lošije i lošije.
Better Call Saul je remek djelo, ali nakon prve sezone skoro nitko nije ni čuo za isti osim tvrdokornih fanova poput mene koji sam stalno upozoravao an tu seriju.
Chernobyl je remek djelo, ali budimo realni to je mini serija ili duži film, nije baš kategorija serije.
GoT prva sezona nije niš previše posebno.
Budemo uspoređivali kad se snimi zadnja epizoda ove serije, ovo je tek prva od više sezona i za sada je izvrsna. Stigne se još popravit ali pokvarit.
Uostalom tu su još Sopranosi, Band of brothers, The Wire, Breaking Bad, Roots…
Znači noćas oko 3h gledamo 10 epizodu?!
!
Bolje nego serija
- Uređivano
O jebem ti mater više, zašto me onaj nadimač ne ugrize i ne raspori i ne zarazi da umrem bolestan nego tebe što vučem ovdje sa sobom kao debil da mi ove viceve čitaš, trebao sam te ostaviti tamo kod onih da te iseku i posluže ko gulaš. SPAVAJ!
Trebala sam ja tebe da ostavim tamo ispred Karlovačke gimnazije da te ubiju oni lopovi. Znaš koliko je teško naći antibiotik bez recepta?
Miloš Milaković je jedan od rijetkih kvalitetnih jutubera iz regije.
Sjećam ga se još iz onih klipiva javni vs privatni faks sa Dnevnjaka di je iskakao sa odličnim deliveryem.
Super mi je kaj se baš pazilo na detalje pa je University of Eastern Colorado postao Karlovačka gimnazija.
Druga sezona se već pomalo razrađuje a bit će prikazana 2024. god.
Misliš? Ne znam, može bit jer doduše i nema od HBOmax-ove službene najave. Vidio sam neke kadrove koje nisu bile u prvoj sezoni pa zato mi to izgledalo kao nešto novo.
Scenarij još nije ni blizu gotov, snimanje će vjerojatno tek početi druge godine.
Sinoć videl reklamu da su sve epizode dostupne na HBO-u.