The Last of Us (TV serija) [S02E02 spoileri]
Fenix kad sam pogledao trailer odmah sam se sjetio te scene is TLOU Part II, jedna od ljepših scena u igrama općenito. Dapače, TLOU ima fenomenalno razrađene odnose među likovima i samo da se to prenese na seriju i ne može nikako biti loše. Išao bih toliko daleko da kažem da će ovo biti najbolji uradak (serija ili film) rađen po nekoj igri.
weky Ček a kaj smo s onom "svaka je žena lijepa na svoj način"?
Nice
Joj sta mi radis
The Last of Us serija ima budžet od oko $100 milijuna po sezoni što je više nego je imao jedan Game of Thrones. Samo dokaz koliko i HBO vjeruje u uspjeh. Jedva čekam, stvarno imam super osjećaj.
https://thegamespoof.com/entertainment/the-last-of-us-hbo-series-budget/
Jedva čekam.
Baš sam došo stavit video.
I ja baš jebeno iščekujem seriju i sad sam već i podosta uvjeren da će razvalit.
- Uređivano
- Uređivano
buz stvarno nije lijep komentar…
Ja sam zaboravio da ovo uopće izlazi. Gledat ću možda u startu zbog nekih u obitelji koji ne igraju igre a ovo možda bude i ok za slučajne gledatelje, ali inače hype je ravan nuli.
- Uređivano
U ponediljak se lifta embargo za reviewere tako da cemo odprilike znat jeli ovo hit ili miss, osobno ocekivam vrlo pozitivne ocijene. Najbolja gaming story, visok budzet, dobri glumci,odlican redatelj, lik koji je radio na igri je ukljucen u team, prvi traileri odlicni zasad je skoro sve pozitivno.
fensisuperstar Isprika, u pravu si, skroz sam zaboravio da ona ne mora nositi masku kad je imuna.