Ponegdje odličan cast, jebeno preslikan iz igre, ponegdje li la, može proć.

Očekujem stvarno puno od serije.

Cek zasto je Sarah crnkinja?Neznam zasto to rade kao da zele trigerat ljude

Tuhy Oke u seriji ce vjerovatno biti posvojena i tako ce Ellie biti njegova 2. posvojena kcer ali opet totalno bespotrebna promjena

Koliko jedva čekam seriju. Mislim da neće zajebat.

Ovo izgleda jebeno dobro 🙌🙌🙌

jedva cekam

• FFA +1

Kako jeben Tlou, režem glavu da će ovo bit ponajbolja serija unazad par godina.

I Bella mi je ovdje sasvim oke, siguran sam da će jebeno skinut ulogu.

Kad krene "Take on me…" 😍😍❤️

Čekajte, nitko neće komentirati kako je Bella ružna? Mislio sam sa je to postao običaj uz svaki novi trailer.

Nije ona ružna, nek nije nam lijepa 😆

Joel također mi je ljepši iz igre nego ovaj Pedro iz serije.

Trailer izgleda vrhunski, pšogotovo kad krene Take On Me, da se naježiš. Jedva čekam!

Meni je čak i Bella sjela u posljednjem traileru

EDIT: Picek

Obožavao sam ovakve sekvence u Part II

Fenix kad sam pogledao trailer odmah sam se sjetio te scene is TLOU Part II, jedna od ljepših scena u igrama općenito. Dapače, TLOU ima fenomenalno razrađene odnose među likovima i samo da se to prenese na seriju i ne može nikako biti loše. Išao bih toliko daleko da kažem da će ovo biti najbolji uradak (serija ili film) rađen po nekoj igri.

Picek vrlo vjerojatno ce i biti. Nije niti neka konkurencija. Ja ovom covjeku, tvorcu serije Chernobyl, vjerujem cijelim srcem. Mislim da je sve pogodeno, od glazbe, osvjetljenja, kadrova, atmosfere. Barem ovo sto sam vidio u traileru.

weky Ček a kaj smo s onom "svaka je žena lijepa na svoj način"?

7 dana kasnije
          23 dana kasnije

Baš sam došo stavit video.

I ja baš jebeno iščekujem seriju i sad sam već i podosta uvjeren da će razvalit.