A baš si pogodio kad ćeš screenshot okinuti..

Žao mi je male (iako si nikako ne pomaže s non-binary izjavama i oblačenjem), ali ne mogu se načuditi koliko su usrali s kastingom.

Brijac Ismijavanje na račun nečijeg fizičkog izgleda mi je uvijek bilo dno dna.

Kada je to krenulo ovdje na forumu baš mi je bilo jadno.

Ok, razumijem da je to internet.

I zbog toga sam baš želio da Bella Ramsey rasturi ulogu da začepi svima usta.

I zaista je odlično odglumila ali ipak…

Meni nije dovoljno.

Ellie mi je jedan od najdražih likova ikada.

Kroz igre sam se naučio na to kako ona izgleda i kada vidim Bellu meni to jednostavno nije Ellie. Nisam ni očekivao da će naći glumicu koja je izgledom identična ali očekivao sam barem neku sličnost.

Ni Henry Cavill nije onaj lik iz igre ali mi je bio dobar Geralt.

Za Boga miloga samo je zaposlite:

Odgledao prvu epizodu i jako su dobro sve napravili, malo su proširili i dodali neke detalje na neke stvari i sve je to ukomponirano sa odličnim vizualima i dobrom glumom. Glumci za sve nove likove su više manje savršeno izabrali. Kraj mi je bio dosta zanimljiv sa potencijalom da priča krene u malo drugom smjeru (nadam se). Inače što se kraja tiče, super mi je što su pokazali ranije stadije razvoja zombi mutacije tj defakto novog zombija - edit: ipak je stalker u pitanju.

StarFox_N Za Boga miloga samo je zaposlite:

Najveća propuštena prilika u povijesti sedme umjetnosti.

StarFox_N odlična je mala bila i u Civil Waru i u Alien Romulusu,

StarFox_N I zbog toga sam baš želio da Bella Ramsey rasturi ulogu da začepi svima usta.

I zaista je odlično odglumila ali ipak…

Na te hvalospjeve da je odlično odglumila i da je baš ona pravi izbor mi je neobično čudno.

Kako to znate? Vidjeli ste alternativne glumice?

Normalno da je dobro odglumila jer je do sada jedina filmska Ellie.

O tome ko bolje glumi moći ćemo raspravljati tek u Witcher seriji koja je promijenila glavnog glumca-Geralta.

Ne ismijavam nečiji fizički izgled ali što je tu je.

Nisam ni ja Chris Hemsworth jbga.

Treba biti objektivan, takvo lice bolje odgovara za neke druge adaptacije, poput sporednih ili glavnih zlikovaca u hororu.

Pogledao sam na blic sam početak. Za neko fokusiranije gledanje trebaju mi visinske pripreme Ha-Ha-Ha. A iz ovog početnog mogu reć bit će bogami zanimljivo.

Ova vurica mi je tako poznata jer sam skoro pa istu imao.

Crocop u akciji. Iz ovog klinča ni sam vrag te ne može spasit.

Ja ne znam što oni misle. Mijenjati nacrtane likove iz igre sa glumcima koji im jedva sliče, To se ne smije dopustiti , pogotovo onima koji su pravili priču i igru, a pogotovo drukmanu, šta on misli ko je on da bira koga on hoće.

Internet je postao septička jama. Taj TLOU neke ljude toliko boli da treba privesti znanstveno istraživanje zašto je to tako.

somethingwrong

Ne počinji sarkazmom.

Nek stave koga žele al imali su ipak bolje izbore.

Trebalo bi provesti istraživanje nad puno toga.

Tebi očito odgovara uništavanje izvornog predloška ? 🤔 Zašto ga braniš tada?

Al čuj ovo je dobro, nisi ti gledao Netflixov resident evil i crnog Weskera…

pravednik Al čuj ovo je dobro, nisi ti gledao Netflixov resident evil i crnog Weskera…

Kakve ovo veze ima s ičim?
          Nit je na netflixu nit je rasa zamijenjena, nit je prva sezona u kojoj Bella Ramsey glumi Ellie, nit je svaka glumica za svaku ulogu bez obzira na izgled

Ja sam evo još jednom odgledao epizodu danas. I stvarno je Bella odlična. Ovu sezonu mi je još bolja nego prošlu.

A dinamika s Dinom je genijalna. Baš se dobro slažu. Odlična kemija. Odlična gluma, baš onako, nijansirano.

Build up epizoda sa pregršt easter eggova iz same igre, sa uvjerljivom i odličnom glumom apsolutno svih. Odličan uvod u drugu sezonu.

Šteta se zadržavati na glupostima oko Belle. Mala nastavlja jako dobro skidati Ellie iz igre, odraslija je, opasnija, itekak joj se daju iščitati emocije na licu i trud joj nitko ne može poreć. Jest, bilo bi ljepše vidjet Jennu Ortegu, Hailee Steinfeld il Cailee Spaeny, al nikad nećemo saznati kako bi one prikazale Ellie. Sve ove negativnosti vrte se isključivo oko njenog izgleda i ti negativni komentari na račun toga su stvarno više pretjerani.

Isabela će očito iskoristiti svaku sekundu u ovoj sezoni i očito će biti lik koji će svima uć pod kožu. Curi svaka čast, ono na plesu je bilo 1/1 iz igre a i općenito je ukrala svaku scenu.

Reko bih i da će Kaitlyn iznjeti svoju ulogu na način da će nam bit stalo do njenog lika. Nisu dali full gas i odmah otkrili apsolutno sve oko nje, ali za razliku od igre, odmah su joj dali motiv.

Sve promjene u odnosu na igru su također plus, daju nam build up likova, build up njihovih međusobnih odnosa i uvid u njihove misli / emocionalno stanje na način prilagođen ovom formatu.

Samo 7 epizoda i čekanje po tjedan dana će me ubijat, al ovo zasad jako obećava.

Tuhy Sve ove negativnosti vrte se isključivo oko njenog izgleda i ti negativni komentari na račun toga su stvarno više pretjerani.

Nije pretjerano, ne leži mi i gotovo. Tako je, radi fizičkog izgleda. Svi biramo i gledamo što nam paše. Nije problem priznati.

Serija, bar prva sezona ima drugi problem, moja ocjena bila bi ista bez obzira na izgled glumice.

Doslovno je 95% 1/1 preneseno iz igre. Pohvalno jer prati želje fanova, loše radi unaprijed poznate radnje. Preigrao sam prvi dio na ps3, ps4 i petici remake. Nema mi nekog efekta.

Nadam se da druga sezona otvara drugačiji smjer radnje i barem neke nove likove.

Treba sačekat 7 tjedana pa u komadu. Izbjegavat spoilere na yt.

Upravo odgledao. Odlično sve. Fora mi je ono sa cordycepsom u odvodima. A gdje se sve to proteže, bokte pitaj. Dade se naslutit šta će se jednom dogodit jer su te gljive ko telefonske žice spojene na klikere.

Ellie mi je tu podosta grubljija, bahatija i prostija naspram prve sezone ali i igre.

Đole je pak skroz omekanio i sad je ko barba i fali mu još samo ribički štap i ajmo u ribolov. To mi ne paše sa njegovim karakterom ali oki doki.

Ostala ekipica je solidna.

Tomi je oženil crnkinju, neznam jel to isti lik kao u igri ili mu je to druga žena. Zaboravih kako mu se zvala ona plavuša iz igre.

Dina je super zgodnička i nosi ljepotu i u Ellieno ime tak da je to prebijeno i rješeno.

Najbolji dio mi je bio kad su njih dvije bile u ophodnji te ona scena sa zaraženom koja ima neku inteligenciju i domišljatost što je novost kod tih zaraženih jer kao što je poznato vode se samo instiktom.

Psihijatrica koja iscjeljuje Đoletov um. Trebalo mi je neko vrijeme dok se nisam sjetio jer glumica mi je bila poznata (iako je podosta ostarjela) a nisam znao otkud je poznam i sjetio sam se da je glumila mamu od onoga klinca iz filma Sam u kući.

I za kraj Abica mi je nekako premalena i premršava. Išli su scenaristi u skrajnost jer u igri je bila kao od stijene odvaljena a u seriji mi je ko neka curičkica i kao takva morat će počet bildat kada će doći vrijeme za obračun sa Ellie.

Sve u svemu dobra prva epizoda. Puno toga je odvučeno iz igre u epizodu što pozdravljam.

somethingwrong Nije to samo TLOU već sve ima svoju fan bazu. Meni je Cowboy Bebop bio odličan na Netflixu.

Pitaj fanove animea šta misle o seriji.

TLOU je odlična serija. Kreatori je imaju pravo raditi kako žele i zapošljavati glumce koje žele.

Meni se Bella u toj ulozi ne sviđa i to je to. Ne mogu protiv sebe.

Brijac casting je odraden zbog love. Stari joj je “biznisman” sa prstima u nekoliko poslova i sa pozamasnom lovom u svojim dzepovima. Zaista pojedinci misle da je svojim radom dobila ulogu? Cista nepo baby