Upravo odgledao. Odlično sve. Fora mi je ono sa cordycepsom u odvodima. A gdje se sve to proteže, bokte pitaj. Dade se naslutit šta će se jednom dogodit jer su te gljive ko telefonske žice spojene na klikere.
Ellie mi je tu podosta grubljija, bahatija i prostija naspram prve sezone ali i igre.
Đole je pak skroz omekanio i sad je ko barba i fali mu još samo ribički štap i ajmo u ribolov. To mi ne paše sa njegovim karakterom ali oki doki.
Ostala ekipica je solidna.
Tomi je oženil crnkinju, neznam jel to isti lik kao u igri ili mu je to druga žena. Zaboravih kako mu se zvala ona plavuša iz igre.
Dina je super zgodnička i nosi ljepotu i u Ellieno ime tak da je to prebijeno i rješeno.
Najbolji dio mi je bio kad su njih dvije bile u ophodnji te ona scena sa zaraženom koja ima neku inteligenciju i domišljatost što je novost kod tih zaraženih jer kao što je poznato vode se samo instiktom.
Psihijatrica koja iscjeljuje Đoletov um. Trebalo mi je neko vrijeme dok se nisam sjetio jer glumica mi je bila poznata (iako je podosta ostarjela) a nisam znao otkud je poznam i sjetio sam se da je glumila mamu od onoga klinca iz filma Sam u kući.
I za kraj Abica mi je nekako premalena i premršava. Išli su scenaristi u skrajnost jer u igri je bila kao od stijene odvaljena a u seriji mi je ko neka curičkica i kao takva morat će počet bildat kada će doći vrijeme za obračun sa Ellie.
Sve u svemu dobra prva epizoda. Puno toga je odvučeno iz igre u epizodu što pozdravljam.