Ljudi moji nemojte se nadati cudu od AMD-a u vidu niskih cijena, nebih se cudio da budu po cijeni slicni kao i ovi supci iz Nvidie,makar se nadam da nebudu i ce smanjiti cijene u odnosu na ove ali neznam nebi me zacudilo vise nista danas.
Ovi lopovi su pokazali da se moze pa ajmo i svi ostali i cisto sumnjam da ce bas biti tako veliki skok u performansama u odnosu na rtx 3080 i 3080 Ti, mislim bit ce bolji definitivno ali bas tolko i btw niko ne prica o cyberpunku 2077 fpsu ili sam ja lud ili sto, pa jeste vi vidjeli oni pokazuju neki fps od 100-109 fps na RTX 4090 halo, a 1 sat brbljaju da su pomaknuli granice ovo ono umjetna inteligencija, maknuli usko grlo u vidu da podignu fps,pa ja sam mislio da cemo konacno igrati taj stari sad vec 2 godine CP2077 u 4K rezi bar u 144fps ili vise, kao sto je neko spomenuo pokazali su samo otvorene dijelove,bas me zanima kako ce biti kada udes u zgradu/klub sve puno svjetla detalja, e bas me zanima
A onaj jebeni portal iz 2007 kojeg su mnogi od nas magistrirali/igrali,pa sto to pokazuju, mogli su onda bome i crysis prvi dio na postavci Cat it run crysis hah sve u 4K/120 bar, joj joj nvidia puca sebi u nogu, polazem nade u 3. studeni i navi 31 ali me malo strah izgledno je da cu uzeti rtx 3080/3070 Ti kako stvari stoje, a bas sam se veselio ko i svi najavi novih gpu nakon nestasice istih,jebenih minera i ostalog sranja....o zivote...
Trebalo bi ih sve bojkotirati......od Amerike do nase drage Europe pa onda onaj gad Jensen nebi imal za novu koznu jaknu od 10.000$ i placu godisnju preko 20milijuna $ ma gamad jebena....more give, more I want more....