Nije ti potreban TV od 15k kn za vrhunsku sliku i điđe miđe.
Za 6000-7000 kn kupiš C2 i imaš sve što ti treba. To nije puno za takav TV. Više od 7500 ne dajem za telku.
Nije ti potreban TV od 15k kn za vrhunsku sliku i điđe miđe.
Za 6000-7000 kn kupiš C2 i imaš sve što ti treba. To nije puno za takav TV. Više od 7500 ne dajem za telku.
Tzereen sereš kvake. ako nemas frzider i wc nije muska soba. I to wc u sredini sobe da doslovno sam digne na fingerprint scan i jos ti kaze dobrodošao gospodaru i dobar ti drek želim s glasom nives celziju, severine ili josipe lisac. Aj bok. Nemastovit si totalno!
Nexus opet drugi par rukava. Nekom je i taj C2 preskup.
Ne možeš ti odrediti što je dobro za nekog drugog. Možeš mu dat savjet na osnovu njegovih želja i mogućnosti. Btw, 65 C2 ziher ne košta toliko koliko si naveo. A 65" je neki sweet spot. Ja bi čak i 77/83" uzeo.
fensisuperstar razlikuju nam se pojmovi muškosti i privlačnosti. Ja sam recimo ultimativna muškarčina. Bez da vozim BMW ili da sam bio s 10000 žena. Ok, i @buz je blizu.
buz aj aj. gledao si u pičke iz svog jebemobila.
:-D
Da mi je vaš kolektivni um, da se malkice odmorim
yakuza_stinger daj si kupi TV rađe. Prestani putovati okolo, to ti je nezdravo.
Taj LG C2 za 6000 kn se očito prodaje u istom dućanu gdje ima plejka za 4500 lol. Svasta ću pročitati.
Ajmo sad ne pretvoriti ovo opet u PCMR protiv konzola pezanta.
Ok?
Možemo refreshati temu samo za to, ako treba.
E aj sad na stranu malo te kartice, ja sam dosta gledao i vec sam naso nesto solidno, ali ja na pc-u ne igram vec 20 godina osim na geforceNow koji mi je fantastican, ali nema podrzane sve igre koje me zanimaju. Ja bi igrao strategije uglavnom, i rts i 4x i grand strategy, znaci sve podzanrove. Treba mi graficka koja bi to mogla vrtit na max detaljima u minimum 60 fps na 1440p, a ako bi bilo preskupo onda bi igrao na 1080p, to mi nije toliko bitno. Neke preporuke tko se vise kuzi, jel bi bio dovoljan gtx 1660 za to?
herc jebo ultra na 1440p nema smisla.
herc 4K - 3080
Nativno?
Nvidia je postala komedija. Em što su 30 seriju reklamirali za 4K, a tek 3090 može razmišljat o nativnoj podršci sa prihvatljivim FPSom, em kaj misle da će im proć neprimjećeno to da su preimenovali 4070 u 4080 (12GB) i digli MSRP za 200 dolara od 3080.
Kupite si Xbox. PC je za nas idiote sa štokholmskim sindromom.