• Gaming Vijesti
  • Jeftin(ij)e grafičke kartice su prošlost, smatra šef Nvidie

Nije ti potreban TV od 15k kn za vrhunsku sliku i điđe miđe.

Za 6000-7000 kn kupiš C2 i imaš sve što ti treba. To nije puno za takav TV. Više od 7500 ne dajem za telku.

Tzereen sereš kvake. ako nemas frzider i wc nije muska soba. I to wc u sredini sobe da doslovno sam digne na fingerprint scan i jos ti kaze dobrodošao gospodaru i dobar ti drek želim s glasom nives celziju, severine ili josipe lisac. Aj bok. Nemastovit si totalno!

Nexus opet drugi par rukava. Nekom je i taj C2 preskup.

Ne možeš ti odrediti što je dobro za nekog drugog. Možeš mu dat savjet na osnovu njegovih želja i mogućnosti. Btw, 65 C2 ziher ne košta toliko koliko si naveo. A 65" je neki sweet spot. Ja bi čak i 77/83" uzeo.

fensisuperstar razlikuju nam se pojmovi muškosti i privlačnosti. Ha-Ha-Ha Ja sam recimo ultimativna muškarčina. Bez da vozim BMW ili da sam bio s 10000 žena. Ok, i @buz je blizu.

buz zato si i napravio klinca. Kaj ćeš drugo raditi.

Taj LG C2 za 6000 kn se očito prodaje u istom dućanu gdje ima plejka za 4500 lol. Svasta ću pročitati.

StarFox_N

Po toj logici kupiš 970 od prije 5 godina i igraš sve igre na medium za 800 kuna kad već idemo uspoređivati 🤷‍♂️

Ajmo sad ne pretvoriti ovo opet u PCMR protiv konzola pezanta.

Ok?

Možemo refreshati temu samo za to, ako treba.

chono

Gle, ja još čekam update u vezi pravednikove konfe a ne za nove grafičke. I dalje me zanima da li ću ja prije kompletno završit čitavi kat kuće od 80 kvadrata ili će on uspjet složit komp.

E aj sad na stranu malo te kartice, ja sam dosta gledao i vec sam naso nesto solidno, ali ja na pc-u ne igram vec 20 godina osim na geforceNow koji mi je fantastican, ali nema podrzane sve igre koje me zanimaju. Ja bi igrao strategije uglavnom, i rts i 4x i grand strategy, znaci sve podzanrove. Treba mi graficka koja bi to mogla vrtit na max detaljima u minimum 60 fps na 1440p, a ako bi bilo preskupo onda bi igrao na 1080p, to mi nije toliko bitno. Neke preporuke tko se vise kuzi, jel bi bio dovoljan gtx 1660 za to?

biver

1080p - 2060/3060
            1440p - 3070
            4K - 3080 i sve iznad toga

Od 2019 imam RTX 2060 i sve igre lete na 1080p na ultra detaljima. Ali, kako sam uzeo 1440p monitor, osjeti se trzanje na svakoj AAA igri unazad 5 god kada stavim 2560x1440 rezoluciju.

herc 4K - 3080

Nativno?

Giphy - Captain America Lol GIF by mtv

Nvidia je postala komedija. Em što su 30 seriju reklamirali za 4K, a tek 3090 može razmišljat o nativnoj podršci sa prihvatljivim FPSom, em kaj misle da će im proć neprimjećeno to da su preimenovali 4070 u 4080 (12GB) i digli MSRP za 200 dolara od 3080.

Kupite si Xbox. PC je za nas idiote sa štokholmskim sindromom.