Meni je drago zapravo što sam se maknuo (barem privremeno) iz PC gaminga jer ovo financirati nema nikakvog smisla. Naravno, nitko te ne tjera da kupiš grafičku od 2 tisuće eura, no za mene su ovo promašeni proizvodi - umjesto da budu manji / barem istih proporcija i efikasniji, dobiješ doslovce ciglu koja grije više i troši više struje, igara zapravo i nema koje bi iskoristile tu sirovu snagu (ako ne računamo neoptimizirane proizvode poput Cyberpunka) i cijene su postavljene na način "ajmo oderati kupce jer to možemo". Što naravno imaju pravo jer svaka tvrtka sama procijeni koliko njihov proizvod vrijedi na tržištu, no svejedno, obit će im se o glavu taj pristup. Posebice ako AMD lansira vrlo konkuretne proizvode.
Po njegovoj izjavi bilo kakvo ulaganje u PC komponente više nema smisla jer će se cijena high-end gaming PC-a u narednih nekoliko godina udvostručiti. U prijevodu, PC gaming prestaje biti pristupačan za većinu publike jer eto, čipovi su sada za proizvodnju puno skuplji lol (ako je tako, onda svijet ima vrlo ozbiljan problem kojeg će strateške odluke na razini država morati riješiti)
Sve u svemu, baš očajno PR-ovsko prodavanje magle.