Grand Theft Auto VI
Meni je onak, pogledat će se, al ono. GTA ko GTA.
Kod mene nema nikakvog hajpa, ali da ću igru sigurno kupiti i ne odigrati je, odnosno ne završiti nikada baš kao i GTA IV/GTA V, to sigurno da.
Igra izgleda nestvarno, čuvajte se interneta!
2025 izlazi
- Uređivano
Spavam, zvoni mobitel, šef me zove, mislio pala centrala i moram palit laptop, a čovjek od 49 godina, otac troje djece i skoro pa deda vrišti s druge strane
Vice City se cini OGROMAN!
- Uređivano
Top izgleda, nema gameplaya, ali ne sumnjam da će biti topčina.
Tek 2025., eh, ali ima svačega u traileru, baš raznoliko i zanima me hoće li toga svega biti ovako random tijekom gameplay-a ili će neke stvari biti samo u cinematicima.
- Uređivano
Neću lagat, i meni izgleda jebeno, šta je je.
Pun kurac još do izlaska, svisnut ćete od muke
Btw, traje 1:30 min, ono prije je bila fake vijest
Da je neki drugi naslov s ovim prikazom, bija bi debelo impresioniran. Od GTA VI sam očekiva ipak veći wow efekt i veći grafički skok. Isto se radujem, ali 2025 bemti ko živ ko mrtav, nada sam se iznenađenju s 2024.
- Uređivano
Brijac Top izgleda, nema gameplaya, ali ne sumnjam da će biti topčina.
Izgleda kao in-engine sve. Najviše sam impresioniran detaljima i količinom ljudi (i auta) na ulicama. Realno nemaju ni što inovirat, samo sve poboljšat i to je to – jedna od najboljih igara svih vremena. Tako zasad i izgleda, prava R* produkcija
EDIT: Sad ovako dok gledam po kadrovima, dosta vrata na zgradama vidim otvoreno, znači bit će interijera
Ja stvarno mislim da neće bit samo Vice City. U traileru ima nekoliko teretnih brodova, moraju ići negdje
Jel se to samo meni čini da ima kriminalno malo pregleda. 90ak tisuća u 40 minuta.
Valjda je do yt i njihovog refreshanja broja pregleda. Nema šanse da je manje od 100 000 ljudi vidjelo ovo
Ima 2 milijuna lajkova video tako da im broj pogleda definitivno šteka.