escoban prayer Ako je to tocno onda idu na malo “realniji” GTA sta je za mene jako pozitivno,ali bojim se da se vecini GTA igraca go nece svidit
wooddiebone escoban HC fanovi GTA znaju cjeniti uloženi trud i vole dubinu gameplaya, a casual fanovi gutaju sve kaj ima GTA na sebi. Nema šanse da to ne bude najprodavanija igra ikad.
Brijac https://www.pcgamer.com/its-finally-official-grand-theft-auto-6-is-coming/?utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=socialflow
buz Brijac To je potvrđeno još prije godinu dana, ne kužim gdje je točno novost. Čak je i u članku taj stari tweet.
Fenix Od kad sam ja ovo slikao popelo se na preko 50 tisuća. Evo meni je hajp najmanje na razini PS5 reveala
stitrek Brijac Igra bi trebala biti odlicna po pitanju svijeta, fizike i gameplaya sto ce im omoguciti i dobar online. Sto se tice Single Player dijela, tu nisu nekakva ocekivanja jer ipak je 2023, Take-Two je postao premocan, te su glavni pisci za pricu, likove i humor otisli iz studija.
Rafael https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/sutra-izlazi-trailer-za-najiscekivaniju-igru-u-povijesti/2518109.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m Ha Izgleda da kreće totalno ludilo…
Flipper Kod mene nema nikakvog hajpa, ali da ću igru sigurno kupiti i ne odigrati je, odnosno ne završiti nikada baš kao i GTA IV/GTA V, to sigurno da.
Fenix Spavam, zvoni mobitel, šef me zove, mislio pala centrala i moram palit laptop, a čovjek od 49 godina, otac troje djece i skoro pa deda vrišti s druge strane
Brijac Top izgleda, nema gameplaya, ali ne sumnjam da će biti topčina. Tek 2025., eh, ali ima svačega u traileru, baš raznoliko i zanima me hoće li toga svega biti ovako random tijekom gameplay-a ili će neke stvari biti samo u cinematicima.
Fenix Brijac Top izgleda, nema gameplaya, ali ne sumnjam da će biti topčina. Izgleda kao in-engine sve. Najviše sam impresioniran detaljima i količinom ljudi (i auta) na ulicama. Realno nemaju ni što inovirat, samo sve poboljšat i to je to – jedna od najboljih igara svih vremena. Tako zasad i izgleda, prava R* produkcija EDIT: Sad ovako dok gledam po kadrovima, dosta vrata na zgradama vidim otvoreno, znači bit će interijera