Računam na kraj 11.mj., baš pred blagdansku sezonu. Doslovno neće biti gamera koji ovo neće uzeti.
Grand Theft Auto VI
Ja bum uzeo kad padne na 15 eura ili kad Epic podijeli besplatno
no hype…..to je samo gta…
Samo vi čekajte prvi pravi gameplay prikaz, pa ćemo onda vidjeti koliko se može čekati.
Nek ga odma odgode jos godinu dana i releasaju sa novim konzolama.
Zero Doslovno neće biti gamera koji ovo neće uzeti.
Hoće hoće.
Možda me razuvjere sa gameplay trailerima pa uzmem day 1, svakako i očekujem da opet pomaknu granice u nekim stvarima kao što su i sa RDR2, ali su mi se poprilično zgadili sa svojom gramzivošću.
Plus što mi GTA serijal nikad nije spadao u top igre (makar sam ih sve s guštom odigro), tak da me nit ne pere neki veliki hype za VI.
Uglavnom, rado bih da Rockstar od mene više ne dobi nit lipe, al redovito ispadnem idiot sa tom day 1 kupovinom raznih igara, pa neću niš sam sebi obećavat.
escoban neće, pustit će igru kada trenutna generacija ima najveći mogući install base i onda opet prepakirati za novu generaciju da ljudi još jednom kupe istu igru.
Tuhy ali su mi se poprilično zgadili sa svojom gramzivošću.
Aha, misliš zbog GTA onlinea i konstantnog reizdavanja GTAV? Meni to i ne smeta toliko, naravno šteta što ne izdaju SP igre češće, ali da to i rade, uvjeren sam da bi hrpa igrača opet prigovarala da ne rade dovoljno velike pomake u prezentaciji i svemu ostalom te da su slični Ubisoftu. Baš zbog toga očekujem da padnemo na dupe kad prikažu igru. Neće ovo biti svjetlosni odmak od RDR2, ali očekujem primjetna poboljšanja…uzevši u obzir da se to sve odvija u urbanom okruženju koje je kudikamo zahtjevnije od onoga što se u RDR2 prikazuje većinu vremena.
- Uređivano
Isto nikad nisam bio lud za GTA, ali jednostavno su igre toliko kvalitetnije od 99% drugih naslova da se ovo i bilo koji GTA nepreskace.
Ok ovo sta je Tuhy reka sa remasterima stoji ja to opce nisam gleda kao R*ov proizvod tako da mi nije palo napamet kupit.
I onda 2026.-2027.PC verzija
2028.-2029. remaster ili complete edition za PS6/XBOX next, PC
- Uređivano
(Pošto stranica izgleda više ne podržav instagram preview @Fenix )
Izgleda kao da lik igra GTA6 na plejci( vjerojatno ne) ,ali pun Instagram možebitnih isječaka iz gameplaya GTA 6
somethingwrong https://www.instagram.com/reel/C_XpoWGo9p6/
A ovo je tako očiti fejk
- Uređivano
Fenix znači u /share/ je problem.
Da, fejk je, nego sam vidio puno drugih, negdje di šeta lik po plaži i gradu i više ne mogu naći
(I da, koja je to igra koju igra?)
somethingwrong (I da, koja je to igra koju igra?)
Nekakva fejk animacija, nema veze s igrom ni konzolom
Meni izgleda kao nešto što je izašlo iz Unreal 5, poput ovoga:
herc ne da izgleda, nego je točno otud
Good find.
Usput animacije hodanja imaju baš GTA "štih".