Fenix Pratio sam svaku nedjelju pobožno od 19h pa do pola 2 u noći, ali sam jako slabo pisao jer nisam od Packersa ništa očekivao, pa mi je i volja pala, a i prva polovica sezona je krenula očekivano. A onda kad su nanizali Chargerse, Lionse i Chiefse reko, nećemo sad coprati.
Dallas u nedjelju će biti najteža i najlakša utakmica sezone. Najteža jer su Cowboysi odlična ekipa s brutalnim domaćim rekordom, najlakša jer ulaze u dvoboj kao totalni autsajderi i nema nikakvog pritiska. Debelo premašena očekivanja u ovoj rebuild sezoni.
Dobit se može. Napadački ukoliko se ponovi posljednjih 3 kola bez turnovera trebali bi biti u igri do samog kraja, najveće naravno pitanje je što će iskemijat Joe Barry i u kakvom stanju će se obrana pojaviti. Pass rush će morati odigrati utakmicu sezone i ako Barry nebude kreten i pokuša što više izblicat Daka ima tu prilike i za turnovere i za ostavit utakmicu ispod 25 poena. Gameplan protiv Chiefsa bi trebao biti ok putokaz, ali s Barryom je sve to teška lutrija, jedan tjedan izdominira Mahomesa, drugi napravi superstara od DeVita.
I za kraj naravno moja omiljena tema, GB Special Teamsi, ljubim vas u oko. Promašen ekstra point i barem jedan field goal sam već sad uračunao.