ThomasAAnderson Ispast će ionako drugi tjedan tko god da prođe, pa nek bude onda danas barem jako napeto do kraja. Volio bi vidjet Ravens-Browns doduše, nek se mrcvare opet
ThomasAAnderson Pa s obzirom da im se obrana nije pojavila danas, ono da su čunjevi na terenu ista stvar, može samo bolje. Daleko je ovo od kraja.
Garrus_V Da ce Dolphinsi na hladnoci izgubiti od ekipe koja ima omjer iznad .500 se moglo ocekivati. Da ce Cleveland dopustiti 45 bodova, e to mi je iznenadjenje. Texansi od pocetka sezone samo rastu i ne bi ih otpisao cak ni protiv Ravensa.
zontra Ja ću se pridružiti praćenju tek od Divisional ili Championship runde. Inače kakav zaokret Texansa. Prošle godine jedna od najgorih ekipa, ove godine već u Divisional rundi. Iznenadio me jako ugodno Stroud. Bit će to opaka ekipa u budućnosti. Baš nevjerojatno kolika količina talenta u AFC-u.
Garrus_V Aaron Jones u nevjerojatnoj formi, krenuo je i danas po 100+ yardi. EDIT: Evo i drugi, uzasno dodavanje Daka kod interceptiona, koji si je kurac tu mislio.
Garrus_V Jerry Jones ne izgleda sretno 😁 EDIT: Stvarno mi je zao Daka, igrao je stvarno dobru sezonu ali sad je i zadnju sansu Cowboysima uzeo.
Garrus_V Bome su Cowboysi u ovom drive-u imali vise srece nego pameti. Ovako su teoretski jos u igri iako ce biti gotovo nemoguce ovo preokrenuti. EDIT: Napad Cowboysa je los danas ali obrana je potpuni vic.