Jel na kraju igra loša ili je samo cijena loša ? 🙂

Tzereen Ali eto, pristajem i na to da jednostavno imamo 2 nesvjetska recenzenta ovdje. Jedan koji daje premale ocjene, drugi koji daje prevelike.

Pardon, jednog koji daje realne ocjene, druga 2 koja daju prevelike 😃
Welcome to the unpopular club

Flipper Kao da su imali puno izbora u HR.Svima kojima su podjelili kopije igre za recenziju su i objavljeni.

master_x Skini rukavice, Master, budi direktan i iskren.

Wau, koji trailer…kupujem! Kad bude 75 kn.

Flipper

Ovo je baš lijepo. Jedan PlayStation da na faking THE LAST OF US klip stavi ffa.hr.. svaka čast svima koji su doveli forum i portal tu gdje je 👏

To je Tze kriv jer je dal 100-tku.

Svaka čast, baš mi je drago👍

Što se tiče recenzije meni je odlična i nemam ništa protiv 100/100.

Remek dijelo koje jedva čekam zaigrati, ali ne za 600 kn. U biti ne želim ni za jednu igru više davati punu cijenu.

Malo se strpim i čekam popuste.

Ustvari, kupiti ću fizičku verziju igre kad padne cijena na 300 kn na njuškalu.

Također pohvale za gdje se FFA spomene u poznatim trademarksima.

Ja samo čekam kad će neko od portalovaca gostovat u nekoj emisiji, barem na nekom poznatom podcastu pa ću zdušno zapljeskat. Dogodit će se i to!

Svaka cast ekipa!❤💙

Bome svaka čast! Premda se ne slažem s ocjenom i cijenom za igru pogotovo, svakako je za pohvalu naći FFA u promo materijalu globalnog brenda. 🍾🥂

Flipper

Znaš kako kažu za nogometaše "the streets will never forget", tako nećemo ni mi tebe 😆