sanzo gameplay u Part II je dorađeniji od Part I jer nudi dodge i prone, a samim time i malo raznolikiji level dizajn.

Da li zato jedna zaslužuje 100, druga ne? Ne.

kauboj pa mislim da sam zaista bio dovoljno transparentan po svim "škakljivim" i kontroverznim pitanjima o igri u samoj recenziji. Apsolutno sam sve spomenuo i iskomentirao. Dal' je neka velika razlika ako je sad 95, a u petak 100, ili sad 100, a u petak 95? Meni nije. Jer sam to napisao u recenziji. Ako neko čita samo ocjenu, nek se buni. Ako čita cijeli tekst, sve mu je jasno.

Ali eto, pristajem i na to da jednostavno imamo 2 nesvjetska recenzenta ovdje. Jedan koji daje premale ocjene, drugi koji daje prevelike. Nemam problema s kritikama. Ja opet ponavljam - stojim iza svega što sam rekao. Ne kao plaćenik, ne kao fenboj, već neko ko je stvarno dao brdo truda i u igranje i testiranje i slikanje i recenziranje. Naravno da 100 ljudi, 100 mišljenja. Neko će se složit, neko ne.

Tzereen Ja stojim iza ocjene skroz. Ako se kojim slučajem desi da bugovi ostanu i nakon ovog tjedna, računajte da je 95/100. Ovo je prvi put da sam vidio neke glitcheve u Naughty Dog igri. Ali je isto tako prvi put da igram bez day one patcha.

Ako je original zaslužio prosjek na meti od 95, remaster također 95 (a to je fakat bio remaster), ovo zaslužuje također minimalno 95.

Ovo mi je prva reca od Valhalle i znam da sam utrošio vremena i vremena u dva prelaska, u uspoređivanje s remasterom, u uspoređivanje s Part II i pisanje ovog gigantskog teksta, slika i citata. I zadovoljan sam rezultatom.

To što se neko ne slaže, to je apsolutno normalno. Nekom ovakva igra uopće neće pasati ni sada, a nije ni tada. Neko preferira nešto drugo. Poštujem tuđe ukusa i tuđa mišljenja.

A ova igra je očito napravila nešto dobro, ako je čak i sad, s ovom kontroverznom cijenom i terminologijom remakea, dobila 22 ocjene 100/100. A da ne spominjem koliko je stotki dobio original. Mnoge recenzije koje su sad dale manje od 100 su dale manje samo zato što su potpale pod ideju da ocjena ovisi o cijeni, inače im je igra perfektna. Ja i dalje stojim kod toga da cijena ne smije utjecati na ocjenu. Može utjecati na preporuku kao što radi ACG (buy now, wait for sale, buy never), ali ne može utjecati na ocjenu.

Svaka čast za recenziju (koja mi se jako sviđa) i za trud, ali mislim da nijedna igra nije toliko savršena da dobije 100/100. Razumio bih da je dobila 96, 97, 98, čak i 99, ali dati igri 100/100, a prethodno navesti mane oko bugova i haptike, je subjektivno. Recenziranoj igri se daje ocjena na temelju toga kakva je u trenutku recenziranja, pa eventualno promijeniti ocjenu na više ako srede bugove, a ne dati max i polaziti od činjenice da će ju srediti. Svaka čast za recenziju koja je odlično i detaljno napisana, ali ocjena nije realna i vidi se iz aviona da je subjektivna. I meni je TLOU jedan od najdražih serijala, a TLOU2 najbolja igra koju sam ikad igrao, ali iskreno mislim da uz navedene negativne strane igra ne može imati realnu ocjenu od 100/100.

greyback hvala na lijepim riječima. Drago mi je da si pročitao cijeli tekst.

Razumijem kritiku. Ovdje ne revidiramo ocjene. Nisam htio naknadno ni spuštati ni dizati. Zato postoji tekst pa čitatelj sam shvati što sam napisao. Fanboj ne bi spominjao minuse uopće i pokušao bi ih sakriti. Sve je napisano kako je. I što se tiče igre i ocjene i cijene i kome je namijenjena.

Jel na kraju igra loša ili je samo cijena loša ? 🙂

Tzereen Ali eto, pristajem i na to da jednostavno imamo 2 nesvjetska recenzenta ovdje. Jedan koji daje premale ocjene, drugi koji daje prevelike.

Pardon, jednog koji daje realne ocjene, druga 2 koja daju prevelike 😃
      Welcome to the unpopular club

Flipper Kao da su imali puno izbora u HR.Svima kojima su podjelili kopije igre za recenziju su i objavljeni.

master_x Skini rukavice, Master, budi direktan i iskren.

Wau, koji trailer…kupujem! Kad bude 75 kn.

Flipper

Ovo je baš lijepo. Jedan PlayStation da na faking THE LAST OF US klip stavi ffa.hr.. svaka čast svima koji su doveli forum i portal tu gdje je 👏

To je Tze kriv jer je dal 100-tku.

Svaka čast, baš mi je drago👍

Što se tiče recenzije meni je odlična i nemam ništa protiv 100/100.

Remek dijelo koje jedva čekam zaigrati, ali ne za 600 kn. U biti ne želim ni za jednu igru više davati punu cijenu.

Malo se strpim i čekam popuste.

Ustvari, kupiti ću fizičku verziju igre kad padne cijena na 300 kn na njuškalu.

Također pohvale za gdje se FFA spomene u poznatim trademarksima.

Ja samo čekam kad će neko od portalovaca gostovat u nekoj emisiji, barem na nekom poznatom podcastu pa ću zdušno zapljeskat. Dogodit će se i to!

Svaka cast ekipa!❤💙

Bome svaka čast! Premda se ne slažem s ocjenom i cijenom za igru pogotovo, svakako je za pohvalu naći FFA u promo materijalu globalnog brenda. 🍾🥂

Flipper

Znaš kako kažu za nogometaše "the streets will never forget", tako nećemo ni mi tebe 😆