Heat svaki put, bez obzira na znanje
Moj čejnl - Kristijan
Bome me algoritam debelo kazni čim probam nešto drugo
GT serijal je meni bil sinonim za simulaciju autoutrka kao videoigra. Drugi mi je NFS i eto ti prijedloga da malo i taj serijal ili jednu iz serijala obradiš.
A što čini ovu igru toliko dobrom? Štošta.
E i ja sam se svojevremeno pitao, pokušavajući pronaći odgovore za tu ali i ostale igre jer jedini PlayStation Magazin by HR (br3) kojeg imam kod sebe i kao relikviju čuvam je ovaj na čijoj naslovnoj stranici je upravo mrcina GT2. .
TITANXIS bit će nekad i NFS, samo je sve pitanje kako ulovim vremena i kako rangiram igre po bitnosti
Imao sam i ja taj broj, al sam ga raskupusao s tom najavom GT2. Dobra vremena. 50kn je za tadašnje doba bilo stvarno puno za magazin, al se dobije i demo disc
Nova epizodica
Ovo kad Kođima vidi još će se više uzjogunit i oholit da je kao najbolji kreator igrica
Bio je nekoć da sa tim MGS-om. Zbilja kapa dolje zbog te igre. Sam početak u igru djeluje filmski i intrigantno. Odmah ti daje do znanja da ćeš uživati u super videoigri.
Na kraju svega Kođima si lepo popeva "Stare slave djedovino" .
hint - voiceover mi je AI
- Uređivano
Super kanal i odlična MGS retrospsktiva.
Nagleda san ih se dosta do sada a ovo je jedna od boljih. Vidi se da si stara škola.
Samo tako nastavi !
yakuza_stinger hint - voiceover mi je AI
Nema šanse
Fenix Eleven Labs - professional voice trainer. Doslovce se ne razlikuje od samog mene.
yakuza_stinger jos nisam pogledao cijeli video, ali stvarno te jebeno skinulo. Sigurno ces dosta vremena ustedit
Kako to funkcionira? Pročitaš jedan paragraf i to je dovoljno da sintetizira glas pa mu kasnije samo serviraš tekst, ili?
Dobro je, ali osjeti se da praktički nekih pauza u govoru i nema, stalno jedan te isti ton i brzina reprodukcije…
Dao sam barem 2 sata svog audio govora. I uspjeva skinut cak i akcent sto mi je jebeno. Na par tisuca rijeci ih fula svega par. Cudni izgovor i slicno. Al regeneriranjem obicno popravi i to.
Tak da rekao bi da jako puno youtubera koji imaju voiceovere u nekom obliku koristi AI. Ustedi dosta vremena. Umjesto da 6 sati recitiram, sve se svede na 5 min rada.
Zero tocno to. Das prvo audio. Sto vise to bolje, i onda samo das tekst i generiras speech. Ima jos ponesto opcija za ustimavanje brzine, izgovora itd. Al nisam jos to skroz poisprobavao.
Mozda se monotonost da donekle rijesit, al nikad to nece bit bas ono - 100 ja. Samo je zastrasujuce blizu.
- Uređivano
Đeki je odigrao TR IV-VI remaster kako mi ne bi morali (bogu hvala):
Also, nešto svježe od danas: