https://www.reddit.com/r/TombRaider/s/1nFetg6mLZ
@yakuza_stinger Jesi ovo ti? Lol
https://www.reddit.com/r/TombRaider/s/1nFetg6mLZ
@yakuza_stinger Jesi ovo ti? Lol
Heat svaki put, bez obzira na znanje
Bome me algoritam debelo kazni čim probam nešto drugo
GT serijal je meni bil sinonim za simulaciju autoutrka kao videoigra. Drugi mi je NFS i eto ti prijedloga da malo i taj serijal ili jednu iz serijala obradiš.
A što čini ovu igru toliko dobrom? Štošta.
E i ja sam se svojevremeno pitao, pokušavajući pronaći odgovore za tu ali i ostale igre jer jedini PlayStation Magazin by HR (br3) kojeg imam kod sebe i kao relikviju čuvam je ovaj na čijoj naslovnoj stranici je upravo mrcina GT2. .
TITANXIS bit će nekad i NFS, samo je sve pitanje kako ulovim vremena i kako rangiram igre po bitnosti
Imao sam i ja taj broj, al sam ga raskupusao s tom najavom GT2. Dobra vremena. 50kn je za tadašnje doba bilo stvarno puno za magazin, al se dobije i demo disc
Nova epizodica
Ovo kad Kođima vidi još će se više uzjogunit i oholit da je kao najbolji kreator igrica
Bio je nekoć da sa tim MGS-om. Zbilja kapa dolje zbog te igre. Sam početak u igru djeluje filmski i intrigantno. Odmah ti daje do znanja da ćeš uživati u super videoigri.
Na kraju svega Kođima si lepo popeva "Stare slave djedovino" .
hint - voiceover mi je AI
Super kanal i odlična MGS retrospsktiva.
Nagleda san ih se dosta do sada a ovo je jedna od boljih. Vidi se da si stara škola.
Samo tako nastavi !
yakuza_stinger hint - voiceover mi je AI
Nema šanse
Fenix Eleven Labs - professional voice trainer. Doslovce se ne razlikuje od samog mene.
yakuza_stinger jos nisam pogledao cijeli video, ali stvarno te jebeno skinulo. Sigurno ces dosta vremena ustedit
Kako to funkcionira? Pročitaš jedan paragraf i to je dovoljno da sintetizira glas pa mu kasnije samo serviraš tekst, ili?
Dobro je, ali osjeti se da praktički nekih pauza u govoru i nema, stalno jedan te isti ton i brzina reprodukcije…
Dao sam barem 2 sata svog audio govora. I uspjeva skinut cak i akcent sto mi je jebeno. Na par tisuca rijeci ih fula svega par. Cudni izgovor i slicno. Al regeneriranjem obicno popravi i to.
Tak da rekao bi da jako puno youtubera koji imaju voiceovere u nekom obliku koristi AI. Ustedi dosta vremena. Umjesto da 6 sati recitiram, sve se svede na 5 min rada.
Zero tocno to. Das prvo audio. Sto vise to bolje, i onda samo das tekst i generiras speech. Ima jos ponesto opcija za ustimavanje brzine, izgovora itd. Al nisam jos to skroz poisprobavao.
Mozda se monotonost da donekle rijesit, al nikad to nece bit bas ono - 100 ja. Samo je zastrasujuce blizu.
Đeki je odigrao TR IV-VI remaster kako mi ne bi morali (bogu hvala):
Also, nešto svježe od danas: