Evo još novog gejpleja. Bit će ovo dobro tko voli ovakve igre.

Mene ne zanima jer znate da nisam fan ovakvih igara. Zato mi nije jasno kako je moguće da mi se Elden Ring toliko svidio da sam ga platinirao?! 😃 A ovo me uopće ne vuče iako se vidi da će biti sasvim dobra igra.

Evo i ovaj malo stariji gameplay, od dana ranije.

Pinokio izgleda odlično.Samo da nešto ne zaebu.Sad izlazi i Steelrising koji izgleda nešto slabije,al pratim Nikad dosta donekle dobrih soulslike klonova od igara.

Flipper mračna tematika kakvu ima bloodborne, a baš i nema u eldenu mi je jedina poveznica između dotičnih igara.

Možda te takva vrsta tematike ne privlači, zasada mi uz black myth djeluje kao ponajbolji souls "klon". No vidjeti ćemo

led_zeppelin to je istina. Ne sviđa mi se Bloodborne / Souls atmosfera, Previše depresivna. I Elden ima takvih dijelova na pretek, ali ima i puno više druge okoline. Ali, isprobat ću i Lies Of P. Ipak je na Game Spasu.

Flipper Ne sviđa mi se Bloodborne / Souls atmosfera, Previše depresivna

Upravo jedan od glavnih razloga zašto toliko volim te igre.

4 mjeseci kasnije

Svakim prikazom izgleda sve bolje i bolje. Jedna od najiscekivanijih igri za mene.

20 dana kasnije
        7 dana kasnije

Bome ljepota.

Iz "zaboli me" u "provlačim karticu day 1"

Meni malo prebrutalno u slovo kopira Bloodborne. Jedno je davati homage i biti inspiriran nekom igrom, ali ovo je baš malo ružno.

Ovo izgleda jako dobro, atmosfera me dosta podsjeća na Bloodborne i to je veliki plus. Nisma ziher da ću uzimati day one, odnosno budem ako se recenzije pokažu odličnima, čisto da se ne bi zaletio 🙂

member

1:25 kako boss uskoči u arenu, njegovo ponašanje pa čak i početak soundtracka baš jako vuče na Cleric Beast a vjerojatno to i je prvi boss.

Ali svakako jako vuče i kopira BB, nadam se da će to i opravdati. Pričekat će se prve recenzije pa možda padne i day 1.

mjesec kasnije