Flipper mračna tematika kakvu ima bloodborne, a baš i nema u eldenu mi je jedina poveznica između dotičnih igara.
Možda te takva vrsta tematike ne privlači, zasada mi uz black myth djeluje kao ponajbolji souls "klon". No vidjeti ćemo
Flipper mračna tematika kakvu ima bloodborne, a baš i nema u eldenu mi je jedina poveznica između dotičnih igara.
Možda te takva vrsta tematike ne privlači, zasada mi uz black myth djeluje kao ponajbolji souls "klon". No vidjeti ćemo
led_zeppelin to je istina. Ne sviđa mi se Bloodborne / Souls atmosfera, Previše depresivna. I Elden ima takvih dijelova na pretek, ali ima i puno više druge okoline. Ali, isprobat ću i Lies Of P. Ipak je na Game Spasu.
Svakim prikazom izgleda sve bolje i bolje. Jedna od najiscekivanijih igri za mene.
Dalje, sto mi niko ne rece da je Bloodborne dobio bebu?
Roba!
Bome ljepota.
Iz "zaboli me" u "provlačim karticu day 1"
Meni malo prebrutalno u slovo kopira Bloodborne. Jedno je davati homage i biti inspiriran nekom igrom, ali ovo je baš malo ružno.
Ovo izgleda jako dobro, atmosfera me dosta podsjeća na Bloodborne i to je veliki plus. Nisma ziher da ću uzimati day one, odnosno budem ako se recenzije pokažu odličnima, čisto da se ne bi zaletio
Kaj znaći taj P u nazivu?
Igra o Pinokiju znači. To bude možda veri interesantik
Kolovoz 2023.
Lažov!!!