Flipper mračna tematika kakvu ima bloodborne, a baš i nema u eldenu mi je jedina poveznica između dotičnih igara.

Možda te takva vrsta tematike ne privlači, zasada mi uz black myth djeluje kao ponajbolji souls "klon". No vidjeti ćemo

led_zeppelin to je istina. Ne sviđa mi se Bloodborne / Souls atmosfera, Previše depresivna. I Elden ima takvih dijelova na pretek, ali ima i puno više druge okoline. Ali, isprobat ću i Lies Of P. Ipak je na Game Spasu.

Flipper Ne sviđa mi se Bloodborne / Souls atmosfera, Previše depresivna

Upravo jedan od glavnih razloga zašto toliko volim te igre.

4 mjeseci kasnije

Svakim prikazom izgleda sve bolje i bolje. Jedna od najiscekivanijih igri za mene.

20 dana kasnije
      7 dana kasnije

Bome ljepota.

Iz "zaboli me" u "provlačim karticu day 1"

Meni malo prebrutalno u slovo kopira Bloodborne. Jedno je davati homage i biti inspiriran nekom igrom, ali ovo je baš malo ružno.

Ovo izgleda jako dobro, atmosfera me dosta podsjeća na Bloodborne i to je veliki plus. Nisma ziher da ću uzimati day one, odnosno budem ako se recenzije pokažu odličnima, čisto da se ne bi zaletio 🙂

member

1:25 kako boss uskoči u arenu, njegovo ponašanje pa čak i početak soundtracka baš jako vuče na Cleric Beast a vjerojatno to i je prvi boss.

Ali svakako jako vuče i kopira BB, nadam se da će to i opravdati. Pričekat će se prve recenzije pa možda padne i day 1.

mjesec kasnije

Igra o Pinokiju znači. To bude možda veri interesantik

4 dana kasnije
        4 mjeseci kasnije