foggy

A isusa ti kako je prilip ch7 posbeno drugi dio, atmosfera se rize nozom.

Ja san blizu lv60 i cim dode respec iden probati drugi build

Miro Lokacije su mi vrhunske, bas sve raznovrsno i dobro. Sad ces dobit uskoro, tu sam i ja negdje malo poslje. Pocepam drva pa igranka kasnije

foggy dadaaa, ovog ch6 otapo strujnom rukicom, ma predobar je combat eeej

Hvala na pomoći za kocku, totalno sam to zanemario. Uglavnom, s kockom i tabletom za summona Ch6 boss je pao IZ DRUGOG POKUŠAJA. Sad tumaram po Ch7 i već sam se nadobivao batina ali nema cviljenja dok ne dođem do bossa. Uglavnom, vesemim se guide-u, sigurno će biti od pomoći.

Jel' itko više završio igru da imam s kime pričati o kraju? Ajde više kad ćete…

Hahah kako mrzim ch 4, pao sam dole s daski 20 puta valjda. Retardirana igra. Vrh je.

I obozavam kad im pukne oruzje kad parry rokam, frcaju ostrice i onda ih pocepam na pola.

foggy Pocepam drva

Ima neki dobar build za to? Pitam za frenda, da nemora trazit po netu…

Flipper Jel' itko više završio igru da imam s kime pričati o kraju?

Dobar je kraj, ono kad sa suzom ozivi Tom Hanksa, dođe ti da i sam pustis koju… Bas GOTY.

Soul Ima neki dobar build za to? Pitam za frenda, da nemora trazit po netu…

Ima, dam ti IBAN pa nek uplati 8000 eura pa javim. Bitan je Parry dosta.

Uf ch9 za sad mi je najgori previse velikih neprijatelja i govana sto smetaju pa san na taktici šprintaj od do stara za checkpoint.

Tuhy

Aj odigraj koju 4/10 igru pa kad dode patch da olaksa ces ovo.

Pozovi si ove dečkiće kaj ti namiguju po klubovima da ti pomognu….

….Pičko

Tuhy

Odjeba san te smrade pa si ljubomoran

Ovaj Miro samo kuka kru te jebo. Chapter 9 kul

Jebala ih pecnica iz ch3 🤣🤣🤣 trebalo mi 12min da ubijem bossa.

Nisan se bas naspava sinoc niti san jutros mirova

Kraj ch9 i 30h igre

Nemoćan sam protiv ch7 bossa. Čak ni kocka ne pomaže. Ima hrpu HP-a i udara junački.

mrcina Taj pao od prve Ha-Ha-Ha, najlaksi boss u igri 😃 Pali ga vatrom i summonaj

Danas mozda stignem CH9, previse obaveza nakon vikenda. CH8 je imas bas dobar fajt na kraju. Ma meni su svi boss fajtovi urnebes

foggy

Jesu urnabes mislim ja sam tek tri bossa pobjedio 😁 i za sad mi je milicajac najbolji bio.

Miro

Meni je za prva tri ch trebalo 5h. Naci imam jos kaj igrat